Nadija Bičkova se vrača na plesni parket. Z Miho Vodičarjem ali med Zvezde plešejo?

Navihana Nadija se vrača na plesni parket. (Foto: Marko Mesec)

Ena naših najboljših plesalk latina in standarda Nadija Bičkova je na družabnih omrežjih napovedala, da se vrača na plesni parket, in sicer z animacijsko skupino Birds of Paradise. Ampak plesni pari, ki trenirajo v Plesnem klubu Pingi iz Maribora, katerega člana sta bila in sta še vedno Miha Vodičar in Nadija Bičkova, pripovedujejo, da že pridno vadita v prostorih omenjenega mariborskega kluba.

Se Miha Vodičar in Nadija skupaj vračata na plesni parket?
Ali gre za ponovno sodelovanje z Miho Vodičarjem, ki je medtem že nehal plesati z Irino Vasilevsko, ali je to samo začasni angažma v televizijskem šovu Zvezde plešejo, ki naj bi ga v pomladanski shemi pripravljal POP TV, pa je skrivnost. Vprašanje, kaj se dogaja, sem naslovila kar na Nadijo, saj Miha le redko da izjavo. "O vrnitvi ne razmišljam, ker plesa nikoli nisem zapustila in nikamor nisem šla. Res pa je, da sem zadnjih nekaj mesecev manj trenirala zaradi znanih okoliščin (Nadija je pred meseci rodila hčerko Milo, katere oče je nogometaš Matija Škarabot, s katerim živi v Šempasu pri Novi Gorici, a o zasebnem življenju ne daje izjav, op. a.). Zdaj se počasi vračam v formo in septembra se začnejo res tisti ‘ta pravi’ treningi. Pripravljam kar nekaj novih projektov, imam še veliko neuresničenih sanj in ogromno še nedoseženih ciljev. Vendar o tem, ko bo pravi trenutek. Edino, kar lahko zagotovo rečem, je, da na parketu še nisem rekla zadnje besede," je komentirala za naš portal.
Nadija se je glede privatnega življenja zavila v molk in ne daje izjav, a sodeč po zapisih na družabnih omrežjih je končno našla pravega moškega v življenju, to je Matija Škarabot, tudi oče nekajmesečne Mile. (Foto: NK Gorica)
Res je, da Miha in Nadija nikoli nista dala uradne izjave o prenehanju skupnega plesanja. Miha si je sicer po njunem zadnjem nastopu lani novembra že iskal novo soplesalko in jo tudi našel v Irini Vasilevski, s katero je letos marca postal državni prvak v latinskoameriških plesih, in to po tednu dni skupnega treniranja, na evropskem prvenstvu letos julija pa sta zasedla 26. mesto. Plesni trener Sergej Milicija, ki je sicer fant 21- letne Irine, je po evropskem prvenstvu za naš portal povedal: "Irina je na plesišču hitra in je videti dobro, med njo in Miho je pozitivna atmosfera,in prepričan sem, da je to par, ki ga bomo lahko v prihodnjih treh letih videvali v finalih glede na to, kako se ples razvija." Zakaj sta šla narazen Irina in Miha, pa je Sergej obljubil, da pojasni takoj, ko se vrne v Slovenijo.
Skupna plesna pot Irine in Mihe ni trajala dolgo. (Foto: Jernej Rihar)
Po informacijah iz plesnih krogov naj bi Miha in Nadija prestopila v kategorijo profesionalcev ter še vedno plesala za Plesno zvezo Slovenije in posledično Mednarodno plesno zvezo WDSF. Sicer pa je na uradni spletni strani WDSF pod Nadjin status zapisano ‘retired’ (upokojen, op. a.) in o novem partnerstvu tako še ni uradnega zaznamka.
Nadija ima že izkušnje v plesu z zvezdami. Na nacionalni televiziji je Mario Galunič imel skromno rubriko, Nadija pa se je kar zaljubila v svojega zvezdnatega soplesalca, manekena Petra Klinca.
Če se Miha in Nadija ne pripravljata na obuditev ponovne skupne kariere, je možno tudi to, da bosta skupaj zaplesala v televizijskem šovu Zvezde plešejo na POP TV. Poptevejevci so seveda v teh pripravljalnih mesecih še zelo skopi z informacijami tudi zato, ker se bo precejšnja plesna množica predstavila že v šovu Slovenija ima talent. Je pa dejstvo, da so na intervju za možno sodelovanje Zvezde plešejo prišli vsi nekdanji in sedanji aktivni plesalci ter plesalke. Od Jurija Batagelja, Maje Geršak, Petra Majzlja, Mateja Krajcerja, Zorana Plohla do Špele Kralj in ostalih, ki so jih do potankosti izprašali o možnem sodelovanju – kot plesalec, plesni koordinator ali član žirije. V uspeh šova, če bo seveda zagledal luč sveta, ni dvoma, plesna prepoznavnost in nekajmesečne plesne ‘tezge’ pa bodo prav tako zagotovljene. In spletla se bodo tudi nova ljubezenska partnerstva. Samo spomnimo se strastne ljubezni med Petrom Polesom in Tino Jarc Šifrar, Oriano Girotto in Andrejem Novotnyjem pa Nadijo Bičkovo in Petrom Klincem. Ples pač druži in razdruži.

View Gallery 5 Photos