Matjaž Farič. Vas je strah sodobnega plesa? Povejte, kaj si mislite …

Matjaž Farič bo tudi gost oddaje Parada plesa. (Foto: Matej Korošec)

Se ukvarjate s sodobnim plesom, pa vas v vašem kraju ne razumejo? Ste gledalec, pa vas je "strah" sodobnega plesa? Se ukvarjate s kulturo in organiziranjem prireditev, pa ne veste, kaj bi s tem sodobnim plesom sploh počeli? Mislite, da je na plesnih predstavah premalo publike? Ne živite v prestolnici, pa …

Vas je strah sodobnega plesa? Odgovor na vprašanje najdete na …
Če kaj od tega drži in če bi radi k temu še kaj dodali, ko se pogovarjamo o "plesni periferiji" v Evropi, pridite na okroglo mizo Ples in performans v rovtah, in povejte, kaj si o vsem skupaj mislite.
… enajsti Front@ v Murski Soboti.
Velikokrat se motimo in mislimo, da je plesna periferija samo v Aziji in Afriki. Imamo jo pred nosom… (razmišlja na družbenem omrežju FB koreograf, plesalec, režiser in umetniški vodja festivala Front@, ki starta 1. septembra v Murski Soboti, Matjaž Farič. Okrogla miza Ples in performans v rovtah je le eden od dogodkov, ki vas čaka na severovzhodu Slovenije, seveda pod pogojem, da premaknete zadnjo plat in pridete v Mursko Soboto.)
Matjaž Farič, Gašper Kunšek in Žigan Krajnčan, ki bosta tudi nastopila na Front@, bodo gostje oddaje Parada plesa 27. 9. na Tv3 Medias. (Foto: Matej Korošec)
View Gallery 4 Photos