Mateja Mihelič. Pripeljimo London na Bled! Vabljeni na čaroben večer plesalcev MM Studia 11!

Mateja Mihelič skrbi za plesno aktivnost mladine na Bledu. (foto: osebni arhiv)

Ples je univerzalni jezik, ki presega meje in združuje ljudi. In prav to bo doživetje, ki ga bomo delili v sredo, 5. junija 2024 ob 18.00, v Festivalni dvorani Bled. Pripravite se na čaroben večer, poln pozitivne, energije in navdušenja, ko bodo plesalci MM Studia 11 stopili na veliki oder Festivalne dvorane Bled.

Mateja Mihelič, ustanoviteljica MM Studia 11, delim svojo navdihujočo zgodbo, ki sega vse od moje mladosti, ko sem študirala na prestižni šoli Performing Arts Collage v Cambridgeu, nato pa sem svojo plesno strast izpopolnjevala v Londonu, preden sem se vrnila v svoj domači kraj. ‘Pripeljimo London na Bled,’ pravim, saj verjamem v moč plesa, da združuje različne svetove in kulture.

Plesalec je instrument v prostoru in verjamem, da mora plesalec obvladovati prostor tako kot lok obvladuje violino. Obvladovanje telesa je bilo moje vodilo že od malih nog in danes je to vizija, ki jo prenašam na svoje plesalce.

Predstava, ki bo prvič zaživela na večjem odru, ima naslov Zaplešimo v Poletje. To bo večer, ki bo navdušil vse generacije občinstva, saj bo postavljena v čarobni svet, kjer drevesa rastejo v obliki črke M, kot simbol povezovanja in ustvarjalnosti. (vas vabi na ogled predstave Zaplešimo v Poletje, Mateja Mihelič z varovanci njenega MM Studia 11. Predstava bo v sredo, 5. junija 2024 ob 18.00, v Festivalni dvorani Bled.)