Glasuj za naj Kamena duga plesnega ustvarjalca in si pripleši pareo!

Vabljeni h glasovanju za naj Kamena duga plesnega ustvarjalca, ki traja do torka, 25. junija do 18.00!

Aktualno glasovanje je pred vami. Tokrat je nastalo v sodelovanju z blagovno znamko Kamena duga iz Zagreba, ki bo petim srečnim izžrebanim podarilo poletni pareo.

Pareo za na plažo čaka pet srečnih izžrebancev.

Pareo si lahko priplešete, če boste glasovali za naslednje nominirance: Mateja Mihelič, Eva Kobal & Tinkara Loverčič – duo Kamikazete, Ksenija Visket, Katja Vidmar & Albert Podrekar, Jana Kovač Valdes & Veronika Valdes, Anja Mejač, Lara Ina Zupan, Magdalena Reiter, Andreja Šraj, Mark Maj Peršuh, Lina Kačičnik in Manca Pavli.

Zmagovalec, drugouvrščeni in tretjeuvrščeni poleg parea prejme še praktično nagrado Kamena duga, kot je opisano spodaj na fotografiji. Glasovanje je odprto do torka, 25. junija do 18.00! Glasujete lahko večkrat na dan!

Zmagovalec prejme pareo, uhane, prstan in darilno škatlico; drugouvrščeni pareo, darilno škatlico in prstan; tretjeuvrščeni pa pareo in darilno škatlico.

Poglejmo stopničke prejšnjega glasovanja. Za zmagovalko ste določili par Kim Martinuč & Nila Avbelj, ki sta članici Baletne akademije Domžale in sta na tekmovanju World Dance Open Croatia v Crikvenici zmagali v kategoriji balet duo; Kim je zmagala še v solo kategoriji balet & sodobni; njuna mentorica je Sara K. Martinuč. Drugi sta Neja Kovačič & Jedrt Birsa, članici Harlekina in v koreografiji Andreje Šraj Being Blue zasedli drugo mesto na tekmovanju International Dance Open World Finale v Zagrebu v kategoriji sodobni duo. Tretji pa je Matevž Česen, ki je bil član strokovne žirije, ki je ocenjevala pesmi na letošnjem Eurosongu; pohvalno, da so se spomnili tudi na mojstra scenskega giba. Zmagovalki Kim in Nila prejmeta toaletno torbico, tri lake za nohte in mleko za telo, drugouvrščeni Neja in Jedrt toaletno torbico, dva laka za nohte in mleko za telo, tretjeuvrščeni Matevž (bo razveselil ženo in hčerki hehehe) pa set petih lakov za nohte Jessica.

Zmagovalki Kim in Nila, drugouvrščeni Neja in Jedrt in tretjeuvrščeni Matevž (foto: Tija Ažman). Čestitke vsem!

Poglejmo še pet srečnic, ki bodo prejele lak za nohte Jessica. To so: Petra Povalej, Victoria Lozytska, Tina Erznožnik, Julija Krenker in Tina Zidanšek. Čestitke vsem prejemnikom nagrad in vsem nominirancem. Nagrade Jessica prejmete po pošti v desetih dneh od objave na naši spletni strani. Prosim, da nagrade tudi prevzamete! In ker smo v času družbenih omrežij, ko je ‘šeranje’ oz. označevanje zelo zaželeno, lahko vsi, ki imate Instagram, označite/’tegate’ na fotografiji, ki jo objavite ob prejetju nagrade, #paradaplesa in @jessicacosmeticslovenia. ‘Sharing is caring!’ Članek je nastal v sodelovanju z Ozmoti d.o.o.

Glasuj in si pridobi nagrado