Matej Pritekelj. Po odzivih sodeč navdušil vse prisotne!

Zanimanje za ples v MiranDanceu je veliko.

Plesni klub MiranDance je organiziral tradicionalni majski plesni vikend v Moščenički Dragi. Kljub rahlo muhastemu vremenu se je 40 udeležencev plesnega vikenda (in dva simpatična psa) prijetno počutilo v hotelu Marina, kjer smo imeli primerne pogoje za izvajanje plesnega programa in seveda tudi druženja.

V družbi Mirana Priteklja in njegovega sina Mateja je vedno prijetno, pravijo udeleženci plesnih vikendov, ki jih organizira MiranDance.
Prisotni plesni pari so prišli iz šestih različnih plesnih šol in so večinoma že stari znanci plesnih vikendov. Tokratna rdeča nit sta bila rumba in tango. Delovno vzdušje je bilo enkratno, tako da smo vsi skupaj pozabili, koliko je ura. Poleg stalne plesne ekipe je bil z nami tudi Matej Pritekelj, in po odzivih sodeč je s svojo plesno tehniko in plesnim znanjem navdušil vse prisotne.
Anja in Matej Pritekelj sta dolgo časa plesala skupaj. Zdaj Anja pleše za Nemčijo, Matej pa soplesalko še išče. (foto: Marko Mesec)
V nedeljo nas je osrečilo tudi prelepo sončno vreme, tako da je bil plesni vikend v vseh pogledih popoln. Počitnice bodo kmalu minile in spet se bomo srečali v Moščenički Dragi, Rogaški in Podčetrtku. (je za naš portal komentiral dogajanje na tradicionalnem plesnem vikendu v Moščenički Dragi plesni trener in sodnik Miran Pritekelj. Z njim je bil tudi njegov sin Matej, plesalec, ki je trenutno brez soplesalke. Njegova sestra Anja pa je zelo uspešna v plesnem partnerstvu z Miko Tatarkinom in pleše za Nemčijo.)