Matej Krajcer. Oba para sta na evropskem plesala bolje kot na državnem prvenstvu.

Matej Krajcer je bil zadovoljen s kakovostjo plesanja naših parov, a nezadovoljen z organizacijo.

Oba naša para (Jure Bergant & Ana Mesec in Volodimir Nielienson & Naja Dolenc) sta plesala bolje kot na državnem prvenstvu. Plesala sta zelo dobro in stopnjevala moč iz runde v rundo. Škoda, da je Juretu in Ani zmanjkal en križec za uvrstitev v polfinale, in res bi lahko prišla dlje, kot sta.

Jure Bergant in Ana Mesec ter …
Volodja in Naja sta plesala bolje kot ponavadi in je njuna uvrstitev precej realna. Ostali pari so namreč zelo močni, čeprav je bil po mojem mnenju polfinale bolj močan od finala. Verjetno zaradi velikega časovnega razmaka oziroma pavze med njima. Sicer je bilo prvenstvo lepo pripravljeno, če upoštevam polno dvorano in precej točen urnik.
… Volodimir Nielienson in Naja Dolenc. (foto: Ksenija Ostrelič)
Glede organizacije pa smo se morali bolj sami znajti, saj ni bilo nobenih informacij, kje dvignemo vstopnice za tekmovanje, na štartne številke pa smo čakali kar v vrsti pred začetkom tekmovanja. Tega res nisem navajen, saj se spomnim, da me je kot tekmovalca v hotelu vedno čakala mapa ali kuverta z vsemi informacijami in seveda s štartno številko. (je za naš portal komentiral organizacijo evropskega prvenstva v latinskoameriških plesih, ki se je odvijalo v španskem Cambrilsu, uradni spremljevalec obeh naših parov Matej Krajcer. Kot je že omenjeno, sta se Jure Bergant in Ana Mesec uvrstila na 13. mesto, Volodimir Nielienson in Naja Dolenc pa na 19.)