V Paradi plesa. Dejan Zečević & Hana Huč & Andraž Grulja

Dejan, Hana in Andraž na snemanju Parade plesa. (Foto: Marija K. Orašanin)

V Paradi plesa, edini oddaji o plesu na slovenskih televizijah, vam tokrat predstavljam plesnega guruja Pomurske Dejana Zečevća. Zeko, kot ga imenujejo njegovi prijatelji, je pred leti ustanovil Plesno šolo in plesni klub Zeko, s katerima skrbi za plesno aktivnost na vzhodu naše države. V njegovi plesni šoli pravzaprav ni plesne zvrsti, ki je ne bi poučevali. Sicer pa je prva asociacija na Dejana disko stil, ki ga poleg hiphopa in break dancea obvlada do potankosti, in tudi njegove plesalke posegajo po odličnih rezultatih v tej plesni zvrsti.

Dejan Zečević Zeko je plesni guru Pomurske.
Iz dolenjskega konca, natančneje iz novomeškega plesnega studia, prihajata varovanca Robija Grmeka, svetovna prvaka v street šov plesih Andraž Grulja in Hana Huč. Sta mojstra hiphopa, jazza, street plesa in šova, plesalca in pedagoga, ki jima ples pomeni vse na svetu. Privatno nista par, sta pa odlična prijatelja, nadvse ponosna na vse uspehe, ki jih dosegata skupaj s soplesalci iz Plesnega studia Novo mesto.
Hana Huč in Andraž Grulja sta ponosna nosilca naslova najboljšega para na svetu v street šov plesih.
Oddajo si premierno lahko ogledate v soboto, 11.4., ob 11.30 na TV3 Medias in v ponovitvah, v torek, 14. aprila, ob 8.30 in v petek, 17.4., ob 02.30. Parada plesa, ker je s plesom odličen dan!
Oddajo Parada plesa smo posneli v ambientu Maxi kluba v Ljubljani. (Foto: Marija K. Orašanin)
View Gallery 4 Photos