Maša Štucin in Laura Višnar. Doživeli sva največji uspeh v svoji karieri.

Presrečni Maša in Laura (foto: osebni arhiv)

V sredo, 19. 10. 2016, sva dve nasmejani in življenja polni punci doživeli do zdaj največji uspeh v svojih tekmovalnih letih. Postali sva svetovni podprvakinji v kategoriji članskih dvojic. V minulih treh letih nama uvrstitve na mednarodnih tekmovanjih kljub veliki želji in veliki količini treningov niso bile naklonjene. Vendar sva držali skupaj in se spodbujali s tem, da nama bo enkrat brez dvoma uspelo. 

Sreče se z besedami preprosto ne da opisati. Plesati na velikem odru svetovnega prvenstva pred množico ljudi je bilo nerealno. Počutili sva se tako zelo živo in noro, zdelo se nama je, da lahko doseževa čisto vse, kar si v tem trenutku zadava. Samo plesali sva in uživali ter svojo strast ter ljubezen do plesa vtisnili v srce mnogim, ki vedo, kako močno sva si tega želeli. Solze sreče, veselja, zadovoljstva …
V trenutku, ko se ti izpolnijo najlepše sanje, pomisliš, da je poplačan ves trud, odrekanje vsem mogočim stvarem, vse modrice na kolenih in bolečine po in med treningom, se zadovoljno nasmehneš in si rečeš: "Jaz sem najsrečnejši človek na svetu!" (sta za naš portal komentirali Maša Štucin in Laura Višnar iz Športnega kulturnega društva Plesni studio Špela osvojeno drugo mesto na svetovnem prvenstvu v hip-hopu med članskimi dvojicami, ki se je odvijalo prejšnji teden v Gradcu)