Klemen Prašnikar in Saška Averkijeva. Naziva svetovnih prvakov sva neizmerno vesela!

Aleksandra Averkijeva in Klemen Prašnikar sta končno ugriznila zlato. (foto: FB)

Naziva svetovnih prvakov sva neizmerno vesela! Je izpolnitev cilja, ki sva ga imela vrsto, let in o čemer sva sanjala kot otroka, ko sva naredila prve korake v plesni šoli. Jasno ko poslušaš našo Zdravljico na zmagovalnem odru toliko let pozneje, po mnogih letih odrekanj, potovanj, po vseh težkih treningih, solzah in razočaranjih, je občutek nepopisen.

Tekma ni bil lahka, Šest kol, pa tudi ta so se zdela daljša kot ponavadi, saj je za nami dolgo in naporno leto in smo vsi prišli v Pariz že s kar precej ‘prtljage’. Posebnost svetovnega prvenstva je, da se od polfinala pleše vsak ples posebej, tako si lahko na primer v finalu samo v enem plesu. Vesela sva, da sva zmagala prav v vseh petih plesih in tako dala piko na i uspešnemu 2017.
Zdaj si bova vzela šest dni premora, potem pa s polnimi baterijami naprej na še uspešnejše 2018! (sta za naš portal komentirala osvojeni naslov svetovnih prvakov v latinskoameriških plesih Klemen Prašnikar in Aleksandra Averkijeva.
… (foto: arhiv Prašnikar&Averkijeva)
Naslov sta osvojila v nedeljo v Parizu na tekmi, ki jo organizira mednarodna plesna zveza WDC. Čestitke Klemnu in Aleksandri in tudi drugouvrščenemu paru Damirju Halužanu in Anni Mashchyts. Finale je bil torej v slovenskih barvah.)

View Gallery 4 Photos