Katja Dance Company. Plešemo šesto leto in hvala za podporo!

Katja Vidmar (foto: Albert Podrekar)

Teče že šesto leto našega delovanja. Mnogi nas podpirate in za to smo hvaležni. Pravzaprav ugotavljamo, da smo hvaležni za priložnosti in energijo, ki se preliva v nas, da počnemo to, kar imamo tako radi. Plešemo, da pomagamo, ker nam pomaga, da plešemo. Pridružite sem nam tudi vi! 19. marca bomo že četrtič gostili neverjetno hrvaško umetnico in plesalko Nastjo Štefanić Kralj. Delavnica bo plesalce obogatila z ozaveščanjem in raziskovanjem spiralnih obratov gibanja.

Nastja Štefanić Kralj (foto: Wassilios Nikitakis)

Od 1. do 3. julija bomo gostili Williama C. Crowleyja iz ZDA. Tridnevna delavnica se bo začela s predavanjem o življenju in delu Marthe Graham, nato pa sledijo še trije klasi med vikendom v našem studiu. Prav gotovo gre za zelo redko in izjemno plesno priložnost, da spoznamo ta enkraten stil z drugačnega zornega kota ter da sklenemo nova poznanstva in prijateljstva. Hej, 17. marca bodo ježek in njegova druščina obiskali Kulturni dom Postojna. Vabijo vas, da se jim pridružite na tej prekrasni plesni pravljici, ki vam bo naredila dan prav čaroben. Zato pot pod noge in gremo na predstavo.

Maša Ferme (foto: Albert Podrekar)

29. januarja smo gostili finalistko televizijske oddaje Slovenija ima talent Mašo Ferme z njenimi hula hop vragolijami. Delavnica je navdušila tako otroke kot odrasle, zato načrtujemo ponovitev delavnice v aprilu. Prijavite se na obveščanje na naši spletni strani ali pa nam sledite na naših družbenih medijih. Za okus pa si oglejte nekaj utrinkov tega dne.

Zala Šuštaršič (foto: Albert Podrekar)

Januarja smo predstavili tudi našo plesalko Zalo, ki nastopa v plesni pravljici, pridružila pa se nam bo tudi v novi plesni predstavi z delovnim naslovom The Book.

Katja Vidmar s Tianom Ćehićem v eni od predstav (foto: Albert Podrekar)

Od 19. do 21. 5. 2022 bo v Portorožu ekipa KDC del ekipe kongres ADMA. Katja Vidmar bo del strokovnih predavanj, poskrbela bo tudi za gibanje in plesno animacijo. Del kongresa bo tudi dobrodelni tek in predvajanje filmske upodobitve plesne predstave Življenje je vrednota The movie!. Preberite si, kaj je Katja napisala za revijo ADMA o sebi in plesu, ki ga tako ljubi in je sestavni del njene biti! (sporočajo plesne novice in vas vabijo, da se jim pridružite v njihovih aktivnostih plesalci skupine Katja Dance Company s Katjo Vidmar kot glavno gonilno silo skupine. Vse informacije najdete na spletni strani www.katjadancecompany.com ali na Letališki 27 v Ljubljani; jasno, da prej pokličete na 041 649 599)