Jošt Karlin, Maruša Lendaro in Sinja Kočica. Trio, ki je prejel Fokusovo prvo pomoč.

Jošt, Maruša in Sinja, čestitke! (foto: FB)

Focusova prva pomoč je v polnem zagonu. Za zdaj smo podarili prvi paket pomoči, in sicer kar trije plesalci (Jošt Karlin, Maruša Lendaro in Sinja Kočica) so prejeli vsak po 100 evrov. Res je prijeten občutek, ko lahko pomagaš in nekomu polepšaš dan, teden in nasploh te čudne čase.

Žiga Mlakar je koreograf drugega paketa pomoči.

Drugi paket pomoči je že na voljo vsem, ki se bodo prijavili. Prijeli smo kar nekaj prijav za prvega in priznamo, da bi najraje vsem podarili 100 evrov, če bi imeli možnost. Še vedno pa sprejemamo donacije, saj je od finančne pomoči, ki jo prejmemo, odvisna dolžina projekta in število plesalcev, ki bodo prejeli finančno pomoč. Glede na razmere in izredno okrnjeno število plesnih projektov lahko rečemo, da bomo veseli kakršnega koli prispevka. In seveda upamo na najboljši možen začetek nove plesne sezone. (sporoča Fokusova trojica Marko Stamenkovič, Karin Putrih in Tjaša Žibert, ki je v času korone aktivirala projekt Fokusova prva pomoč za plesalce.

Marko, Tjaša in Karin so gonilna sila projekta

Prijave so še vedno možne, seveda pa se morate naučiti koreografijo, ki jo je tokrat pripravil Žiga Mlakar. Več o projektu si preberite tukaj https://www.paradaplesa.si/na-spici/karin-putrih-marko-stamenkovic-in-tjasa-zibert-zagnali-projekt-focusova-prva-pomoc-plesalci-pojdite-v-akcijo/)