Jernej Tozon začuden nad izpadom. V vsak ples sem dal resnično 100 odstotkov sebe!

Jagoda Batagelj je bila usodna plesalka Jerneja Tozona. (Foto: Miro Majcen/ POP TV)

Tako kot vsi tekmovalci sva tudi z Jagodo (Batagelj, op. u.) močno presenečena nad izidom. V vsak ples sem dal resnično 100 odstotkov sebe. Nočem se spuščati v sodniške ocene, čeprav mislim, da sva bila z Jagodo včasih mogoče malo premalo ocenjena v primerjavi z drugimi. Navsezadnje je to le šov in vsak teden znova seveda pričakuješ, da lahko izpadeš.

V pričakovanju razglasitve, kdo zapušča oddajo Jagoda Batagelj in Jernej Tozon ali Maja Martina Merljak in Miha Perat.
Sva pa kljub temu le presenečena, da sva izpadla, saj sva bila po sodniških ocenah za quickstep uvrščena dokaj visoko. Z Jagodo sva prav gotovo imela še marsikaterega plesnega aduta v rokavu in še veliko več pokazati ljudem v prihodnosti, a žal se je razvilo, kot se je. Zahvaljujeva se vsem, ki so naju podpirali in verjeli v naju ter navsezadnje tudi glasovali vsako nedeljo.
Z moje strani je bilo vse izpeljano korektno. Križarjenje traja le en teden, od 23. aprila. Moja letalska karta je bila kupljena že veliko pred izpadom iz oddaje za let po oddaji 24. aprila.
… začudenje obeh parov ob razglasitvi …
Prihodnja oddaja Zvezde plešejo pa je na sporedu šele en teden po mojem prihodu, saj je 30. 4. zaradi praznikov namreč ne bo na sporedu in tako ne bi zaradi križarjenja čisto ničesar zamudil." (se prek svoje PR-ovke Kaly Kolonič opravičuje pevec skupine Čuki Jernej Tozon, ki je izpadel v predzadnji oddaji skupaj s soplesalko Jagodo Batagelj. Odzval se je na komentarje na družabnih omrežjih, češ da je bila vse skupaj kuhinja in da je moral iz šova izpasti, ker gre s Čuki delovno na križarjenje, ki pravkar poteka. Kakšna je resnica, pa vesta samo on in televizijska hiša POP TV, nekaj pa povedo tudi fotografije ob razglasitvi. Jernej je namreč že pred oddajo veljal za nespornega favorita za zmago šova Zvezde plešejo.)
View Gallery 5 Photos