Jernej Šerjak. Tanja Žagar je punca, ki ve, kaj hoče!

Tanja Žagar je pridno vadila plesne korake.

S Tanjo Žagar sodelujemo že zadnji dve leti. Koncept za koreografije sem si zamislil sam, skupaj z Marjanom Duhanijem sva potem vse skoreografirala, celotni koncept, Tanja pa je bila tudi zelo velik delež tega, saj punca ve, kaj hoče, in temu sledimo! Je zelo odločna in res profesionalna pri svojem delu.

Vadili smo tri tedne po par ur dnevno, saj je z nami plesala vse plesne točke in to opravila odlično. S koreografijo smo želeli doseči eno simpatično razigrano zabavo. Sam stremim k temu, da se koreografija vedno priredi glasbeniku, Tanja je pa polna energije, iskrena, simpatična oseba, in to je bil cilj.
Publika v Hali TIvoli je bila na nogah, tako da smo seveda čutili "feed back". Kostume nam je naredila Jasmina Gregurič, naša kostumografinja, pri kateri tudi sodelujemo z glasbenim duom Maraaya! (je za naš portal komentiral Jernej Šerjak sodelovanje in koreografijo za koncert Tanje Žagar, ki se je odvijal v petek v ljubljanski Hali Tivoli. Jernej je s plesalci skupine Jay Dance Studio odlično vkomponiral svoj koreografski stil v koncertni nastop Žagarjeve. Na odru je poleg Jay Dance Studia plesala še skupina Mystique Show Group.)
View Gallery 5 Photos