Jernej Kozan. Z Omarjem Naberjem na Eurosong?

Omar Naber in Jernej Kozan na snemanju (foto: osebni arhiv)

Meni je bil komad (On my way, op. a.) izredno dober in sem si rekel, da moram posneti svoj ‘freestyle’ na ta komad in ga naložiti na facebook ter poslat Omarju (Naberju, op. a.) video na ‘chat’. Omar si je posnetek ogledal, me pohvalil in rekel, da me bo ‘kontaktiral, če me bo kdaj potreboval. In že čez kakšno uro sem dobil njegovo sporočilo, da sta se z režiserko (Kuklo Kesherović, op. a.) odločila, da me bosta uporabila v videospotu. Bil sem zelo presenečen.

Jernej Kozan …
Režiserka je bila zelo navdušena, in čeprav so imeli v ideji drugačno zgodbo, sem jim posnetek poslal ravno pravi čas. Zato se je odločila, da me bo uporabila v videospotu.
… je zmagovalec šova Slovenija ima talent 2015. (Foto: POP TV)
Za nastop na Eurosongu imajo že vse ‘splanirano’, tako da me verjetno ne bodo vključili v nastop, čeprav so rekli, da bi bilo zelo ‘fajn’, če bi šel. No, mogoče se premislijo, čeprav sta Omarjev koncept in želja, da bi bil sam na odru, ker pesem govori o samoti. (plesalec Jernej Kozan, zmagovalec šova Slovenija ima talent 2015, komentira za naš portal sodelovanje v uradnem predstavitvenem videospotu pevca Omarja Naberja za skladbo On my way, s katero potuje na letošnji Eurosong v Ukrajino.

Premiera spota, ki ga je pripravila ekipa Kolektiv Tretjeoko, se je zgodila v nedeljo zvečer ob 20.00 na youtube kanalu uradne spletne strani Eurosonga)