Jan Ravnik. Moj dom je Los Angeles, a sem še vedno del razvoja svojih punc!

Jan Ravnik je vesel vseh uspehov svojih varovank.

Ne glede na to, da je zdaj moj dom Los Angeles, sem še vedno del plesnega razvoja svojih punc. Prejšnji mesec na državnem prvenstvu so se punce z vsemi mojimi koreografijami uvrstile na stopničke in na sam vrh.

Korekcije potekajo tudi prek skypa.

Punce so že dovolj stare in pridne, da trenirajo same. Da pa sem pomirjen, da deluje vse, kot mora, se punce snemajo na treningih in pošiljajo posnetke, ki jih potem popravimo preko skype video pogovora.

Še posebej sem ponosen na svoji varovanki iz Plesnega kluba Bolero, Lano Smolnikar in Klaro Senico, ki sta v tem letu prejeli naziv najboljši plesni par za leto 2017 od Plesne zveze Slovenije in to tudi dokazali na letošnjem državnem prvenstvu, saj sta v vseh petih kategorijah z mojimi koreografijam dosegli 1. mesto. Bili sta tudi nominirani kot plesni par za IDO Gala dogodek. Glasovanje pa pravkar poteka.

Punci prihajata ta mesec v Los Angeles, kjer se bosta dva tedna plesno izpopolnjevali in z menoj dokončali vse plesne točke za evropsko In svetovno prvenstvo. (je za naš portal komentiral, kako na daljavo spremlja razvoj svojih varovank Klare Senice, Lane Smolnikar, Neje Horvat in Brigite Krašovec, plesalec, koreograf in pedagog Jan Ravnik, ki že nekaj časa živi in dela v Los Angelesu)

 

View Gallery 6 Photos