Hudičev trio MTP je pripravljen! Še nekaj prostih mest v živo se je sprostilo!

Matevž, Petra in Tian vas čakajo ne samo s plesom, ampak tudi s posebno kolekcijo oblačil MTP. (Foto: Tija Ažman)

Hudičev trio Matvež Česen, Tian Ćehić in Petra Ravbar smo v polnem pogonu, da startamo končno tudi v živo. Prvi poletni vikend MTP 2021 bo potekal od 9. 7. do 11. 7. Vsi, ki bi se radi pridružili v zadnjem trenutku, imate čas še do srede, da se prijavite in spremljate preko zoom aplikacije vse klase neposredno iz plesnega centra Bolero.

Zaradi sprostitve epidemioloških ukrepov pa se je sprostilo še nekaj mest v živo. Ne gre zamuditi te priložnosti, ko se boste lahko družili s plesalci z vse Evrope. Med drugimi so prijavljeni plesalci iz Nemčije, Belgije, Hrvaške, Srbije, Švice, Portugalske, Danske, Poljske, Slovaške, Češke …

Matevž, Tian in Petra pa ne obljubljamo le plesnih klasov, ampak celostno MTP izkušnjo. Sponzorji, kot so Cockta, Redbull in Bolerova voda, bodo poskrbeli, da ne boste žejni. Donator je poskrbel za sadje, Olimpija burek pa za toplo malico med klasi. Še vedno lahko izkoristite in se prijavite na zasebni klas ali pa na profesionalno slikanje s Tijo Ažman.

Vse udeležence bo pričakala tudi ‘goodie bag,’ za katero je poskrbela tudi Parada plesa kot glavni medijski sponzor. Ekskluzivno vam predstavljamo še prvi merch MTP s posebno ‘limited edition’ poletno kolekcijo, ki ga je zasnovala plesna trojica.

Res smo od hudiča. Zaplešite v vroče poletne dni! Več informacij najdete na spletni strani MTP Movement https://bolero.si/mtp.html ali na našem IG profilu. Se vidimo! (sporoča trio Matevž Česen, Tian Ćehić in Petra Ravbar, ki vas nestrpno pričakuje ta petek na poletnem plesnem vikendu v prostorih PŠ Bolero in online)