Dunking Devils spet v akciji. Tokrat z angleškimi ‘fuzbalerji’ Arsenala!

Vedno v akciji, Dunking Devils.

Pred tremi meseci so nas kontaktirali z marketinške agencije v Londonu z željo, da posnamemo video v sodelovanju z igralci Arsenala. Namen videa je promocija TV-hiše BT sport in prenosa tekme NBA London 2017 med Denver Nuggetsi in Indiana Pacersi, ki se je odvijala 12. 1. 2017. Z naše strani je razvoj ideje terjal veliko kreativnosti. Vsako idejo je z vidika varnosti in ustreznosti moralo potrditi tudi vodstvo ekipe Arsenal. Za nameček pa smo z igralci imeli za snemanje na voljo le 20 minut. Ponosen sem, da smo kot ekipa združili vse svoje moči in več kot uspešno speljali projekt takega kalibra.

Druženje z zvezdami iz sveta nogometa je bilo precej zanimivo sploh zato, ker so bili postavljeni v okolje, v katerem niso tako domači. Sprva so bili kar malo prestrašeni, saj so se bali, da bomo med izvajanjem akrobacij skočili nanje. Snemanje je bilo precej ‘natempirano’ – imeli smo namreč zgolj 20 minut časa, da posnamemo pet trikov. Smo se pa tako mi kot arsenalovci hudo zabavali. (sta komentirala sodelovanje pri promocijskem videu nogometnega kluba Arsenal Maks Veselko, član ekipe, in Domen Rozman, manager skupine Dunking Devils.
Predstavniki Arsenala so Dunking Devilse opazili lani v TV-oddaji Britain’s Got Talent, kjer so mladi Slovenci navdušili tako občinstvo kot tudi žirijo. Povabili so jih k sodelovanju pri snemanju promocijskega videa, da bi jim tako pomagali razviti njihovo idejo. V videu se poleg članov Dunking Devils pojavijo trije Arsenalovi nogometaši: kapetan Per Mertesacker, Alex Iwobi in Aaron Ramsey. Video je bil posnet za namen promocije prenosa v živo ene od tekem NBA, ki je potekala v Londonu, in sicer med Denver Nuggets in Indiana Pacers.)