Dunking Devils in rokometna reprezentanca divjali po Rogli!

Slovenska moška članska reprezentanca se je znašla pred velikim izzivom – v gozdovih Rogle je morala biti bitko z gozdnimi divjaki. Rokometna zveza Slovenije je v sodelovanju z Uniorjem d.d., program turizem, Hitradiem Center ter Dunking Devilsi v gozdovih Rogle posnela inovativen, neobičajen video, kot ga še nismo videli. Njegov namen je promocija moške članske reprezentance ter dvigovanje pričakovanja nastopov slovenske izbrane vrste na največjem tekmovanju na svetu.

Združeni v gibanju, rokometna reprezentanca in Dunking Devils …
S sporočilom "pripravljeni na vse" želi RZS poudariti, da so rokometaši pred odhodom v Brazilijo izjemno motivirani, pripravljeni in željni uspeha, svojo energijo in borbo pa želijo prenesti tudi na navijače ter jih s tem spodbuditi k podpori v boju, ki jih čaka v avgustu.
Uroš Zorman: "Snemanje v gozdovih Rogle je bila za nas nova izkušnja in je bilo kljub naporu zelo zabavno, ko smo igralci videli končno verzijo, pa smo dobili potrditev, da je bilo vredno dolgo snemati, saj je video zelo kakovosten in si zasluži en velik ‘like’."
Jure Dolenec: "Zanimivo je videti, koliko dela je vloženega v take promocijske posnetke, saj smo snemali nekaj več kot pet ur, Dunking Devilsi še kake tri ure dlje. Vsak kader smo ponovili deset- in večkrat, čeprav je bil morda že v drugo dobro narejen, tako da je bilo kar naporno, a vseeno zelo zanimivo in zabavno, saj tega ne počnemo vsak dan. Video se mi zdi super, je nekaj novega, drugačnega, tega do zdaj nismo počeli. Upam, da si ga bodo ljudje ogledali, da ga bodo dobro sprejeli in da bo to velika promocija za slovenski rokomet na splošno.” (so v sporočilu za javnost zapisali člani rokometne reprezentance ob nastajanju promocijskega videospota Pripravljeni na vse, ki je nastal v sodelovanju s člani skupine Dunking Devils. Rokometaši kmalu potujejo na olimpijske igre v Rio, Dunking Devilsi pa so tako ali tako stalno na gostovanjih, kjer navdušujejo gledalce s svojimi akrobacijami.)

View Gallery 4 Photos