Dejan Zečević. Na evropskem prvenstvu v discu le dve Slovenki!

Živa Horvat in Nives Miško sta edini zastopali Slovenijo.

Tekmovanje je bilo organizirano zelo dobro, dvorana prostorna, ozvočenje vrhunsko, vse je potekalo po urniku. Dvorana je bila v središču mesta, tako da je bilo za hrano dobro poskrbljeno. Tudi hoteli, ki so jih ponujali, so bili deset minut oddaljeni od dvorane.

Zelo moram pohvaliti kratko in zanimivo otvoritveno ceremonijo. Pokali so bili zelo izvirni in veliki, kar je pri plesalcih vzbujalo prijeten občutek.
Iz slovenske reprezentance sta na tekmovanju plesali le dve plesalki iz Plesnega kluba Zeko. Živa Horvat je med solo mladinkami osvojila 31. mesto, kar je bilo pod pričakovanji, saj je bila na svetovnem prvenstvu četrta, nekako ni bila ‘prava’, počutje ni bilo najboljše; Nives Miško je med članicami osvojila 52. mesto in za las zgrešila naslednji krog.
Živa in Nives z Dejanom Zečevićem …
V paru sta se odrezali dosti bolje, saj sta končali na 18. mestu, kar je njun najboljši rezultat do zdaj na mednarodnih tekmah, in to prvo leto med člani. (je za Parada plesa komentiral rezultate na evropskem prvenstvu v disco plesu, ki se je odvijalo na začetku novembra v Kijevu, Dejan Zečević, plesni trener Plesne šole Zeko) 
… ter Predragom Katanićem, sodnikom in moderatorjem pri IDO, mednarodni plesni zvezi
View Gallery 5 Photos