Dan s plesom je odličen dan! Naj bodo takšni vsi v 2019!

Dan s plesom je odličen dan!

Drage bralke, bralci, obiskovalke, obiskovalci mojega & našega spletnega portala! Veseli me, da z zanimanjem berete, kaj plesnega se dogaja na naših in tujih plesnih odrih, da ste še vedno radovedni, da vas včasih novice razveselijo in jasno tudi razžalostijo. Takšno je pač življenje, malo gor in malo dol. Zato sem hvaležna svoji mini ekipi na portalu: Meliti Goljevšček, Daliborki Podboj, Matevžu Česnu, Frediju Novaku, Danieli Škofic Novak, občasno sta tu še Neja Kos in Vilma Rupnik, ki skrbi za zapisane besede, in pa Marku Kušarju in Janezu Hrovatu, ki skrbita, da medmrežje deluje brezhibno.

Mini TV ekipa na terenu Leo Vučemilovič in Lea Slapar …

Enako sem hvaležna mini TV-ekipi: Leu Vučemiloviču, Lei Slapar, Nini Pevec, Jasminu Alibegiču, Roku, Gorazdu, Igor ju in celotnemu TV3, da lahko še vedno kreiram oddajo Parada plesa, in to že 26. sezono.

… Jasmin Alibegovič je mojster, ki poskrbi, da oddajo slišite, tako kot je treba; Nina Pevec pa montažerka, brez katere oddaja ne bi imela repa in glave.

Kmalu v januarju pa bo portal praznoval deseto obletnico delovanja, in bolje, da ne preštejem, koliko člankov je bilo objavljenih hehehe. Intenzivno pripravljam prenovo portala, saj si zasluži novo obleko, predvsem pa novo tehnologijo. No, tako me prepričuje itijevec Branko Gaber iz Publishwalla, ki pa ne vem, če bo do okrogle obletnice spravil skupaj vse moje estetske zahteve. Vztrajnost je pač ena od mojih karakteristik, ki jo vsakodnevno delim z vami. Zato hvala, ker tudi vi vztrajate z mano. Naj bo leto 2019 zdravo, ostalo si boste skreirali sami. Itak pa poznate mojo mantro, ki je že nekaj časa drugačna od tiste prvotne: Dan s plesom je odličen dan! Torej plesno in srečno naj bo!