Damir Halužan in Anna Masychts. Mesec in pol po Aziji in 19 vkrcavanj na letalo.

Na Blackpool Dance Festival (China), ki je bil letos prvič organiziran v Šanghaju na Kitajskem, sva si priplesala srebrno medaljo. Celo tekmo sva plesala zelo dobro, ne glede na to je bil dan za nas tekmovalce kar naporen, saj smo odplesali kar šest rund. Uspelo nama je dobiti občinstvo na svojo stran že med prvo rundo, kar nama je pomagalo, da sva svoj nastop še stopnjevala. S tem tekmovanjem sva zaključila najino mesec in pol dolgo poletno azijsko turnejo petih tekem.

Trenutno uživava doma v Sloveniji, preden se spet odpraviva po svetu. Lepo je potovati in videti veliko sveta, a nama je še vedno najlepše priti domov. Sploh po takšnem mesecu, kot je bil avgust, ko sva se kar 19-krat vkrcala na letalo.
Septembra naju čaka potovanje na treninge v Los Angeles in tekma na povabilo na Kitajsko, oktobra pa spet veliki turnir International Open Championship. Držite pesti! (sta za naš portal komentirala mesec in pol azijske turneje plesalca latinskoameriških plesov Damir Halužan in Anna Masychts)