Buba pripravila žur desetletja

Buba center, ki domuje za Bežigradom v Ljubljani, letos praznuje 10. obletnico obstoja. Rojstni dan smo v petek, 18. septembra, obeležili z veliko zabavo, na kateri ni manjkalo plesa in smeha, pa tudi znanih obrazov.

Bubino praznovanje sta vodila igralec Domen Valič in svetovna prvakinja v kombinaciji desetih plesov plesalka Nadija Bičkova.
Bubina ekipa je ob obletnici pripravila "žur desetletja", ki se je odvil na dveh plesiščih. Na prvem so prišli na račun ljubitelji pop in r&b glasbe, drugi pa je bil namenjen zapeljivim vročim ritmom salse, bachate in kizombe. Zbralo se je več sto ljubiteljev glasbe in plesa. Skozi večer sta navzoče popeljala voditelja seksi manekenka in aktualna svetovna prvakinja v desetih plesih Nadija Bičkova in nekdanji plesalec, zdaj pa priljubljeni igralec in voditelj Domen Valič. Dogajanje so popestrili nastopi in animacije ter številna druga presenečenja za obiskovalce. Žur desetletja pa je zaznamovala tudi dobrodelnost. Skupaj z Leo klubom smo namreč Bubini učitelji z dobrodelnim salsa tečajem in donacijami zbrali preko 1000 evrov za nakup šolskih potrebščin za otroke iz socialno ogroženih družin.
Domen in Nadija s Špelo in Mašo.
"Zgodba Bube se je začela s poučevanjem salse, vendar se je skozi leta naša ponudba močno razširila – danes tako učimo tudi družabne plese, reggaeton, kizombo, trebušne plese, plese za otroke in še in še. Dodali smo tudi pestro paleto vadb – od bodyrocka in zumbe do pilatesa in joge,"  je dodala direktorica Bube Maša Prašnikar. V desetih letih se je v Buba kjub včlanilo že 9596 članov in danes pri nas plešejo in vadijo tako otroci kot seniorji – ter vsi vmes. "10 let obstoja za plesno šolo salse v Sloveniji nikakor ni malo. Vedno se trudimo izboljševati svojo ponudbo, spremljati trende, v ta namen pa se tako doma kot v tujini redno izobražujejo tudi naši učitelji in vaditelji," pa dodajam jaz.
Po več kot uspešno izvedeni rojstnodnevni zabavi ekipo Bube sicer že čaka nov velik izziv. Med 16. in 18. oktobrom namreč pripravljamo že 12. Salsa Power Festival, na katerem bodo navdušence nad salso, kizombo in bachato iz Slovenije in tujine poučevali vrhunski in svetovno znani učitelji. To je dogodek, ki ga zagotovo ne sme izpustiti noben pravi ljubitelj salse in kizombe v Sloveniji. (je za naš portal ob 10. obletnici delovanja Bube sporočila vodja centa Buba Špela Repovš. Čestita tudi naš portal!)

View Gallery 4 Photos