Branko Padjan odločno. Vsi funkcionarji na Plesni zvezi odstopite!

Drago Šulek, predsednik Plesne zveze Slovenije, in njen podpredsednik Zoran Kljun sta na odstrelu.

"Spoštovani funkcijonarji PZS zelo radi se pohvalite s takimi in drugačnimi statistikami. Tokrat je statistika pokazala, da nimate zaupanja članic (že več let je prisotna totalna apatija 79 članic). Vse predsednike (tudi g. Šuleka) in podpredsednike vseh sekcij, posebej g. Zorana Kljuna (večnega podpredsednika mnogih sekcij), združenj in sodniške organizacije pozivam, da odstopijo, saj so dobili evidentno nezaupnico članic. Branko Padjan"

Branko Padjan že nekaj let opozarja na nepravilnosti na Plesni zvezi, tokrat poziva vse funkcionarje k odstopu.
"Dragi Branko, in potem, če vsi odstopimo, meniš, da bo 81 članic zaupalo vodenje zveze tebi, ali morda g. Vodlanu? Želim ti prijeten dan še naprej!
Zoran"
Dušan Vodlan po mnenju Zorana Kljuna ne more voditi Plesne zveze. Zakaj ne?
"Spoštovani podpredsednik PZS g. Zoran Kljun, ker si večino splošnih aktov PZS pripravljal ravno ti, bi ti rad citiral statut PZS, kjer je zapisano, da lahko kandidirava za karkoli, tudi g. Vodlan in jaz. Kaj si mislijo članice, so pokazale na zadnji skupščini, in prav presenečen sem, da tvoj glasovalni stroj tokrat ni zmogel zagotoviti sklepčnosti. Vsi tisti, ki smo kdaj bili na skupščini, se spominjamo prizorov, ko sta ti in tvoj zaposleni dvigovala polne roke glasovnic in s tem krojila usodo PZS. Tudi jaz ti želim lep dan in upam, da te tokrat tvoj glasovalni stroj ne bo pustil na cedilu. Ko boš mene videl na skupščini, vedi, da sem zbral dovolj glasov, da zamenjam vodstvo PZS in seveda tudi tebe. Lp Branko Padjan
P.S. Za začetek bi lahko kot podpredsednik zagotovil sprotno urejanje spletne strani, saj je na seznamu še vedno 79 članic in ne 81, kot jih navajaš." (korespondenca med Brankom Padjanom, predsednikom Plesnega kluba Rolly, ki je pozval vse izvršilne funkcionarje na Plesni zvezi Slovenije, da odstopijo, ter Zoranom Kljunom, ki mu še vedno ni jasno, da se mora nekaj v betonski trdnjavi PZS spremeniti)