Boštjan Pavček. Bum z Jernejem Tozonom in Patricijo Crnkovič!

Boštjan Pavček, Patricija Crnkovič in Jernej Tozon na snemanju novega spota.

Na začetku sem bil zelo zadržan, kar malo skeptičen. Kako bo nekdo, ki še nikoli ni plesal jazz, modern, balet, izgledal v videospotu? Kako narediti jazz – modern koreografijo na valček? Katera plesalka bi to sploh plesala? Torej nešteto vprašanj in malo odgovorov. Z Markom Hrenom in Anito Vihtelič smo premlevali o plesalki in padla je ideja, da povabimo Patricijo (Crnkovič, op. u.). In "bum", po prvi vaji z Jernejem (Tozonom, op. u.) in Patricijo sem že videl končno sliko.

Jernej Tozon kot plesalec ob Patriciji Crnkovič …
Patricija je vrhunska plesalka in mi je bil privilegij in užitek delati z njo. Jernej pa je bil zelo zagret za nove korake, lifte, pozicije in niti za trenutek ni obupal, ko kaj ni šlo. Pri plesu pa je najpomembneje to, da sta se ujela kot par. Lahko rečem, da smo se vsi trije dopolnjevali. Trenirali smo le dober mesec dni, profesionalni plesalci bi seveda končali prej, a kot vendar tudi tokrat drži, da je delo 80 odstotkov vsakega uspeha.
… zaljubljena samo v spotu Lahko noč.
Na začetku sem bil skeptičen, od prve vaje naprej pa sem bil prepričan da bo zadeva odlična. Kaj naj rečem na to, Marko in Anita iz Plesnega mesta in Čuki imajo včasih nore ideje, ko pa skupaj potegnejo prave ljudi, je vse mogoče in vesel sem, da sem tokrat lahko bil zraven. (komentar koreografa in pedagoga Boštjana Pavčka, ki je pripravil koreografijo za nov komad Lahko noč skupine Čuki s pevcem Jernejem Tozonom in plesalko Patricijo Crnkovič)