Barbee Šuštaršič navdušena nad Žagarjevo. Ima profesionalni pristop in voljo do dela.

Plesna skupina Mystique Show Group je še zelo mlada, saj deluje šele dobra štiri leta, a nam je v tako kratkem času uspelo sodelovati z največjimi imeni tako slovenskimi kot tudi tujimi, kot so na primer: Rebeka Dremelj, Jan Plestenjak, Kingstoni, Mambo Kingsi, Karma, Tiesto, Vanillaz, Sander Van Doorn … Prav tako smo v sodelovanje stopile s Tanjo Žagar. Začelo se je pred leti v oddaji Raketa in tako obdržale sodelovanje vse do danes. Poklicala nas je tudi za najemanje njene uspešnice Številka 3 in se za sam koncert v Hali Tivoli spet spomnila na nas.

Ker Tanja ničesar ne prepusti naključju, je imela koncept svojega koncerta že vnaprej pripravljen, tako da smo dobile napotke in se lotile priprav. Potrebno je bilo pripraviti koreografijo, ki je prilagojena za velike koncertne odre.
Mene že poznate po hip-hop koreografijah, tako da mi je bil to pravi izziv. Seveda je bilo to toliko lažje, saj mi je pomagala sama ustanoviteljica MSG-ja Kristina Misovič, ki je že kot mlada spremljala glasbenike na njihovih koncertih.
Moram priznati, da sem nad samo Tanjo navdušena. Kako ima profesionalen pristop in voljo do dela. Vsako koreografijo je pridno trenirala z nami že dva meseca prej, in če je ne bi poznala, bi rekla, da je profesionalna plesalka. Ker je Slovenija zelo majhna, se s plesalci vsi poznamo. Z Jernejem (Šerjakom, op. u.) smo že velikokrat sodelovali, zato smo se tudi tokrat takoj ujeli.
Žal smo imeli ločene točke, a smo se na zadnjem treningu ob pripravi finalne točke, kjer smo vsi skupaj stali na odru, toliko bolj zabavali. Upamo in želimo si, da bi ves koncert ponovili, a na žalost je v Sloveniji premalo dvoran za tovrstno izvajanje. Mogoče se vidimo v Mariboru. (je za naš portal komentirala nastop na koncertu Tanje Žagar plesalka in koreografinja Barbee Šuštaršič, ki je plesala kot članica skupine Mystique Show Group.)

View Gallery 5 Photos