Ana Klašnja. Med porodniško zaposlena na talentih.

Ana Klašnja bo zaenkrat plesala med talenti. (Foto: POP TV)

V življenju obstaja več vrst poguma. In več vrst drznosti. Včasih je to pot z nahrbtnikom v neznano. Drugič je to premiera na velikem odru. Sama sem to že velikokrat občutila in vedno znova sem presenečena nad adrenalinom, ki me prevzame ob pogledu na občinstvo, ki čaka na tvoj nastop. Zato lahko računate na mojo podporo.

Člani žirije letošnjih Talentov so isti kot lani. Branko Čakarmiš, Marjetka Vovk, Ana Klašnja in Lado Bizovičar. (Foto: POP TV)
Vesela bom vsakega tekmovalca, saj vem, koliko truda je treba vložiti v nastop. Koliko poguma je potrebnega za dosego ciljev. Zato vas pozivam, da zgrabite drznost za roge in skočite na naš oder! (sporoča vsem zainteresiranim, ki bi se radi udeležili šova Slovenija ima talent, baletna solistka ljubljanskega baleta Ana Klašnja, ki bo znova članica žirija tega popularnega šova. Ana se na baletne deske še ne vrača, saj je aprila rodila sina, sojenje bo torej vodila kar med porodniško. Poleg Ane so na seznamu sodnikov vsi lanski Branko Čakarmiš, Marjetka Vovk in Anin nekdanji partner Lado Bizovičar.)
Ane ne bo še nekaj časa na baletnem odru.