Amor de Dios! Vabljeni na delavnice s španskim mojstrom flamenka Alejandrom Granadosom!

Alejandro Granados

Dragi plesalci in plesalke! Lepo vas vabim k udeležbi na intenzivnih delavnicah flamenka v organizaciji platforme NEST in Kulturnega centra Janeza Trdine Novo mesto. Tokrat bo gostujoči pedagog mednarodno priznani plesalec, koreograf in dolgoletni pedagog na akademiji Amor de Dios, Alejandro Granados!

Alejandro Granados

V veliki dvorani Kulturnega centra Janeza Trdine v Novem mestu bo 5. 9. v sklopu festivala
Sem glasba, sem mesto, ki bo letos posvečen flamenku, vodil dve delavnici za različni stopnji zahtevnosti. Vabljeni, da popoldne preživite ob flamenku in sprehodu po prelepem starem mestnem jedru Novega mesta. Delavnice bodo potekale v angleškem in španskem jeziku. Zaradi epidemioloških omejitev bo tokrat možno naročiti tudi posnetek plesnih delavnic za samostojno delo doma. Več informacij o vsebini delavnic, ceniku ter načinu prijave najdete na povezavi: https://www.facebook.com/events/575516470476942

Alejandro Granados

Alejandro Granados bo v soboto, 4. 9. 2021, ob 20.30 kot gost izjemnega Enriquito Tria nastopil v ciklu Noches de Tablao v Klubu Cankarjevega doma v Ljubljani. Vstopnice so že na voljo. (sporoča dipl. plesalka in koreografinja, plesna pedagoginja Urška Centa in vabi k udeležbi na delavnicah Alejandra Granadosa in na ogled njegovega nastopa v Cankarjevem domu. Za udeležbo na delavnicah lahko izkoristite tudi bon za kulturo BON21! O pogojih in informacijah za koriščenje si lahko preberete na tej povezavi: https://www.fu.gov.si/drugo/posebna_podrocja/turisticni_bon_in_bon21/)