Akim Pekunov in Maša Kastelic. S plesom sva zadovoljna, seveda je vedno lahko bolje, tega se zavedava in za to sva pripravljena delati!

Maša Kastelic in Akim Pekunov na danskem parketu (foto: osebni arhiv)

Za tekmo sva vedela nekaj časa, midva sva se na njo pripravljala, nisva pa bila prepričana, ali bo tekma izpeljana ali ne. Pred samim potovanjem je bilo kar nekaj nevšečnosti, vendar se je na srečo vse uredilo. Tudi na poti ni bilo večjih težav. Potovala sva z letalom iz Ljubljane prek Pariza do Billunda.


Tekma je bila kljub ukrepom zaradi covida odlično pripravljena, garderobe so bile odmaknjene od celotne dvorane, tako da je bilo za vse dobro organizirano. Gledalci, ki jih je bilo kar nekaj, pa so ob prihodu morali nositi maske. Tekme so se udeležili skoraj vsi pari, mislim, da samo parov iz dveh držav ni bilo. S plesom sva zadovoljna, seveda je vedno lahko bolje, tega se zavedava in za to sva pripravljena delati.

(foto: osebni arhiv)

Naslednji najini tekmi sta državni prvenstvi. Tudi tega se izjemno veseliva, saj je občutek plesati pred slovenskim občinstvom vedno nekaj posebnega. Na tekmi naju je spremljal Vedran Ćelić, ki naju je skozi tekmovanje usmerjal in podpiral. Zahvalila bi se se ostalemu plesnemu teamu, ki nama je skozi celotno pripravo pomagal. (sta komentirala nastop in doseženo osmo mesto na nedavnem evropskem prvenstvu v kombinaciji naša plesalca Akim Pekunov in Maša Kastelic)