10 prostih mest za MTP Summer Intensive 2024

Matevž Česen, Tian Ćehić in Petra Ravbar bodo z vami tudi letošnje poletje (foto: Tija Ažman)

Matevž Česen, Tian Ćehić in Petra Ravbar skupaj s Plesnim centrom Bolero obljubljamo, da bo tudi letos vstop v poletje nepozaben, saj boste lahko skupaj z nami zaplesali od 8. – 10. julija. Tokrat med tednom; čaka vas sedem plesnih delavnic z novimi, raznovrstnimi koreografijami, druženje z plesalci iz cele Evrope in ostala presenečenja.

Plesne delavnice se bodo tudi letos odvijale v Ljubljani, kamor imajo namen priti plesalci iz kar petnajstih držav in, če zelite izkusiti to eksplozijo plesne energije, ki jo premore le ta plesni trio bo treba res pohiteti, saj je na voljo zadnjih deset mest in tako bo MTP summer 2024 tudi letos več kot očitno povsem razprodan že v prvem valu prijav.

(foto: Tija Ažman)

Prvi dan se nam je celo sesula spletna stran zaradi izjemnega interesa. Sedaj pa je le vprasanje časa kdo nas še ujame in se pridruzi že tradicionalnem MTP Summer Dance Intensive-u. Naj ples še naprej tako povezuje in osrečuje vse! (vam sporoča in vas vabi trio MTP, ki skupaj z Bolerom organizira tradicionalni poletni plesni seminar. Poseben pedagoški fenomem naše plesne scene, ki ostaja še vedno nepremagljiv. Vse informacije in prijave na njihovi spletni strani https://www.bolero.si/mtp.html