Ples ob drogu ali orientalski ples?

Please select a featured image for your post

Vabimo vas, da sodelujete v našem glasovanju in si priplešete atraktivno nagrado. Ples je vse bolj priljubljena oblika rekreacije. Pri nas je še posebej veliko navdušenje nad orientalskim plesom, v zadnjem času pa tudi nad plesom ob drogu. Oba stila sta posebna, treba je imeti kar nekaj poguma, da stopiš v plesno dvorano ter razgališ svojo dušo in telo. Sicer pa je ples vedno koketiral z erotiko, in ženske, ki se ukvarjajo z orientalskim plesom ali plesom ob drogu, pravijo, da s tem prebudiš predvsem žensko v sebi. Vabimo vas, da izberete tisti ples, ki se vam zdi bolj ženski, ki vam ju predstavljata Mirjam Mihelčič Korez (orientalski ples) in Aracely Angulo (ples ob drogu). Petim nagrajenkam bo kozmetični in frizerski salon Alexhairbodyline iz Ljubljane poklonil rdečilo v gelu Jelly Flush, Peach Bourbon – sadno rdečilo za lička na gelni osnovi. Rdečilo v obliki gela z neverjetnimi sadnimi vonji z eno samo potezo v hipu osveži vaš videz. In še posebnost, za večjo higieno poskrbi pokrovček izdelka, ki potisne rdečilo nazaj v embalažo. Rdečilo je trenutni "must have" manekenke Kate Moss ter pevk Kylie Minogue in Fergie!
Izdelki Jelly Pong Pong so na voljo v lično oblikovani embalaži, s katero pričarajo zabavno igrivo zgodbo, oživljajo občutke romantike in odgovarjajo ženski potrebi po fascinaciji – so drugačni, igrivi, domiselni in osupljivi. Miniaturna in domiselno pakirana ličila kolekcije Jelly Pong Pong boste lahko spravili v še tako majhno torbico, v kateri jih boste zlahka našli zaradi njihove velikosti. V prostorih Alexhairbodyline, ki se nahaja v pasaži Maximarketa, Trg republike 1 v Ljubljani, je združena profesionalna ekipa frizerjev in kozmetičnih profesionalcev. Kozmetična ekipa, ki jo vodi Viki Leški, vam bo znala svetovati, kakšno nego potrebuje vaša koža, še posebej v teh zimskih časih. Specialisti za Anastasio Beverly Hills, Dr. Hauschko, Murad, OPI so vam na voljo tudi na telefonski številki: 031 306 991.
Vabljeni, da glasujete do 15.februarja 2010 do 15.00.
Objavljamo še nagrajence iz prejšnjega glasovanja, v katerem ste izglasovali skupino Maestro za naj dogodek minulega leta. Anžetu Škrubetu in njegovi ekipi čestitamo enako kot prejemnikom bona za brezplačno oblikovanje obrvi Anastasia Beverly Hills:
Vesna Vidmar, Škofljica
Karmen Arko, Kočevje
Vasilija Lackovič, Ljubljana
Gabrijela Homan, Ravne na Koroškem
Danijela Pekič, Miklavž
Aleks Šuštar, Jagodje