Najbolj spiritualni plesni ustvarjalec & ustvarjalka

Please select a featured image for your post

Aktualno glasovanje prinaša štiri atraktivne parfume, ki so nastali v združenju idej podjetja Myspirit in slovenske pevke Rebeke Dremelj. Če boste glasovali za predlagane plesne ustvarjalce oziroma ustvarjalke, si boste štirje priplesali parfum Myspirit by Rebeka, ki vam sporoča, da je čas za poletje. "Začuti poletje. Ljubi planet. Povej brez besed … Naj govori srce, saj dobro veš, da je svet, svet za zaljubljene. To poletje naj predvsem govori srce, vi pa z novim čistim parfumom povejte brez besed. Zaljubite se v življenje!"

Glasujete lahko za naslednje plesne kreativce: Matic Gerič, Gaja Rupnik Caruso, Staša Tušar, Tiara Šahelr & Žan Reštigorac, Metka Mesesnel Bizilj, Gašper Kunšek & Žigan Krajnčan, Lana Klemen, Maša Kastelic, Azra Selimanovič in Nina Hergan & Nina Gašperič. Če boste izglasovali zmagovalko, bo le-ta prejela mleko za telo in gel za tuširanje ter parfum Myspirit by Rebeka Summer, če pa boste izglasovali zmagovalca, le-ta prejme gel za tuširanje in mleko za telo ter moški parfum Myspirit by Rebeka. Glasujete lahko do ponedeljka, 18. julija, do 18.00.


Objavljamo pet izžrebancev prejšnjega glasovanja, ki so si priplesali "gadget" Teresamisu. To so: Brigita Žagar, Maruša Jazbec, Eva Planko, Vladan Mladenovič in Jana Randl. Najbolj Teresamisu plesna ustvarjalka pa je Ana Vovk Pezdir in njeno društvo Harlekin. Ana bo poleg "gadgeta" Teresamisu prejela kuharsko knjigo Zdravo, Tereza! avtorice Tereze Poljanič, v kateri bo našla petdeset atraktivnih in zdravih receptov. Čestitamo zmagovalki in vsem nagrajencem, ki bodo darila prejeli na poštni naslov, ki so ga dopisali ob glasovanju.