Najbolj simpatičen par državnega prvenstva in plesna FB nagradna igra

Please select a featured image for your post

Vabimo vas, da sodelujete pri glasovanju za Najbolj simpatičen par državnega prvenstva v latinskoameriških plesih in si priplešete nagrado podjetja Avon. Če pa boste preko Facebooka lajkali našo nagradno igro, bosta dva srečneža nagrajena še z atraktivno ročno uro podjetja Avon.
Lajkajte na linku: http://www.facebook.com/pages/Paradaplesasi/110245919061110

Izbirate lahko med naslednjimi pari: Aljaž Gračner&Nika Štefanič, Rodion Khromov&Staša Berkopec, Damir Halužan&Anna Mashchyts, Jure Bergant&Ana Mesec, Marcel Vodenik&Giovanna Gabriela Klarič, Mirko&Natja Orehek, Nino Kleindienst&Urška Bencak, Uroš Lazič& sara Cvetkovič, Brin Hlade&Tosia Robar Žerak, Daniel Hribar&Ula Grabnar.

Avon je svetovno vodilno podjetje v direktni prodaji lepotnih in sorodnih proizvodov. Avon je prisoten na vseh kontinentih v 155 državah in ima 5,5 milijona samostojnih predstavnic, pogosto imenovanih Avon Ladies. Avonova vizija je postati podjetje, ki najbolje razume in zadovolji potrebe žensk po svetu s svojimi proizvodi in storitvami. Njihovih pet načel je: zaupanje, spoštovanje, prepričanje, človekoljubnost in popolnost. Vse, kar kot podjetje naredi, reče ali proizvede, je prežeto s temi petimi načeli. Avonovo glavno prodajno orodje je katalog. Katalog izhaja vsake tri tedne. V njem predstavljajo sodobne lepotne in sorodne proizvode po zmernih cenah. Avon se zavezuje odličnosti. Vsak proizvod z imenom Avon je izdelan po najvišjih standardih varnosti in popolnosti. Avonove proizvode uporablja milijone žensk po vsem svetu, ki so dokaz kakovosti in zadovoljstva z Avonovimi proizvodi. Avon je edino kozmetično podjetje, ki zagotavlja 100-odstotno vračilo denarja. Takšno jamstvo velja že od same ustanovitve pred več kot 120 leti. Njihov zadnji izdelek so kreme Solutions, sestavljene iz blagodejne formule z neverjetnimi teksturami in lahkotnimi, prijetnimi vonji, tako da ustrezajo edinstvenim potrebam vaše kože in na njej puščajo odličen občutek. Izbirate lahko med šestimi izdelki; BEAUTIFUL HYDRATION, COMPLETE BALANCE, SENSITIVE BOTANICALS, YOUTH MINERALS, AGELESS ACCOLADE  in PERFECT TONE .

Obiščite njihovo spletno stran  www.avon.si Glasujete lahko do 17. maja do 12.00.
Glasovalci pa ste v prejšnjem glasovanju izbrali za Naj pedagoginjo oziroma koreografinjo Mirjam Podobnik iz PK Kazina. Zmagovalki in vsem šestim nagrajencem, ki bodo po pošti prejeli set izdelkov podjetja Aurea Press d.o.o., čestitamo. Nagrajenci so:
Helena Golobič, Novo Mesto
Lara Volpe, Petrovče
Petra Medvešek, Trbovlje
Peter Černivec, Vodice
Una Sussinger, Ljubljana
Jolanda Zagr, Koper