Najbolj šarmanten plesalec

Please select a featured image for your post

Vabimo vas, da izberete najbolj šarmantnega plesalca, ki na vas vedno naredi poseben vtis, in si priplešete super nagrado, ki vam jo podarja Toko. Predlagamo vam šest postavnih slovenskih plesalcev, ki s svojo karizmo navdušujejo publiko in seveda sodnike. Ste za štajerskega šarmerja Kristijana Burazerja ali pa njegovega someščana Zorana Plohla? Kaj pa vedno temperamentni Ajdovec Miša Cigoj ali pa nežni Damir Halužan iz Rogaške Slatine? Morda elegantni Ljubljančan Domen Krapež in odločni Luka Vodlan iz Krškega?
Pet srečnežev oziroma srečnic bo prejelo ščitnik za oči Samsonite za udoben in nemoten počitek na poti.

Podjetje Toko združuje mrežo 15 trgovin, v katerih poleg svoje znamke trži tudi znamke drugih uglednih proizvajalcev potovalnega in poslovnega programa ter damskih torbic, kot so Samsonite, Lacoste in Antler. Blagovna znamka Toko ponuja klasične in modne damske torbice, moške poslovne torbe, denarnice, pasove in ostale drobne usnjene dodatke. Tokovo ponudbo in ostale izdelke si lahko ogledate tudi na spletni strani www.toko.si 
Glasujete lahko do 4. oktobra do 12.00

Objavljamo še nagrajence iz prejšnjega glasovanja, ki so izglasovali plesalca Tadeja Brdnika, ki je po mnenju večine naredil najbolj uspešno mednarodno kariero. Nagrajenke so:
Petra Črnivec, Ljubljana
Nina Svilar, Vrhnika
Pia Fortun, Ljubljana
Eva Kos Ručigaj, Šmartno
Karmen Jerot, Ljubljana
Prejemnice bodo o prevzemu nagrade, ki jo podarja Gibanica Pilates studio iz Ljubljane – enomesečni tečaj (4 obiski) pilatesa po vaši izbiri in udobno majico za telovadbo, obveščene po pošti.