Najbolj roza oktobrski plesni ustvarjalec/ustvarjalka

Please select a featured image for your post

Vabljeni, da se nam pridružite v roza oktobru, mesecu boja proti raku dojk, in z nakupom nakita Lep je dan oblikovalke Jane Koteske in izdelovalke Dragice Herga darujete v sklad Slovenskega združenja Europa Donna za boj proti raku dojk. Nakit vas čaka na dveh prodajnih mestih, in sicer v slaščičarni Lolita in blagovnici Nama v Ljubljani. Izbirate lahko med medaljoni, prstani, sponkami za knjige, uhani, obeski za ključe v prepoznavni roza barvi. Če pa boste glasovali za predlagane plesne ustvarjalke in ustvarjalce, bomo šestim srečnežem/srečnicam podarili šest kosov nakita. Predlagani so: Mitja Obed, Patricija Crnkovič, Jan Ravnik, Tjaša Gazdag, Volodimir Nielienson & Naja Dolenc in Jure Bergant & Ana Mesec, Lara Lavrič, Matevž Česen & Živa Laterner & Bolero, Lara Škorjanec & Plesni klub Lara ter Robi Grmek & Plesni studio Novo mesto (foto: Ante Baranič, FB, Marija K. Orašanin).

Zmagovalec oz zmagovalka pa poleg medaljona Lep je dan prejme še uhane Parada plesa. Glasujete lahko do ponedeljka, 2.novembra 2015, do 18.00.

Pet srečnežev prejšnjega glasovanja pa si je priplesalo nagrado podjetja Bizjan&co, ki je ekskluzivni zastopnik za naravno nego nohtov Jessica. Pet kompletov "peelingnail" bomo razdelili takole: Maja Ašič, Laura Gorjanc, Dragi Jazbec, Mojca Kalin in Sandra Hrovat. Zmagovalka in po vašem mnenju najbolj Jessica plesna ustvarjalka je plesalka Tadeja Pavlič, atraktivna blondinka, ki si je priplesala mesto 2. spremljevalke na tekmovanju Miss Slovenije za Miss sveta in na talentšovu dobila največ glasov občinstva. Tadeja bo poleg kompleta "peelingnail" prejela še komplet, v katerem so krema za roke, balzam za obnohtno kožico in čudežno mandljevo olje, ki mehča in rešuje še tako problematične nohte. Čestitamo Tadeji in vsem izžrebanim, ki bodo nagrade prejeli po pošti na naslov, ki so ga napisali ob glasovanju.