Najbolj organski plesni ustvarjalec/ustvarjalka

Please select a featured image for your post

Vabljeni h glasovanju, v katerem si lahko priplešete popolnoma naravno in organsko masko za obraz Johnny Organic. Johnny Organic je super hrana za vašo kožo, ki dela čudeže od zunaj navznoter, ne draži kože ter ne vsebuje alergenov in ostalih nepotrebnih dodatkov. Johnny je primeren za vse tipe kože, predvsem za nego občutljive, problematične in poškodovane kože.

Kožo neguje, vlaži, čisti in regenerira ter jo pusti gladko, prožno in mehko. Podjetje Nutrisslim podarja pet obraznih mask tistim, ki bodo glasovali za naslednje plesne ustvarjalce: Anja Mejač & Luka Ostrež, Vesna Fabjan, Lan Dan Kerštanj & Tea Bajc, Maja Verčko, Eva Lasič, Estela Žutič, Mojca Svetina, Harlekin in Miha Florjanc Lukan. Zmagovalec oz. zmagovalka bo prejel/-a paket Johnny Organic, sestavljen iz maske za obraz in dveh pilingov za telo. Glasujete do ponedeljka, 14. marca, do 18.00.

Poglejmo srečne prejemnike kreme za roke Lace Love, ki jo je petim srečnim izžrebancem podarilo podjetje Oriflame: Aleksej Vidovič, Stanka Binder, Brigita Matuš, Ana Jedrilinič in Daša Kerin Repinc. Za najbolj zaljubljenega plesnega ustvarjalca pa ste izglasovali plesni par Ivan Jarnec & Ana Ekart, ki sta ne samo zmagovalca v kategoriji starejših mladincev v standardnih plesih, ampak tudi skladen par po videzu. Prejela bosta poleg kreme za roke še toaletno milo iz kolekcije Lace Love. Čestitamo zmagovalcema in izžrebanim, ki bodo izdelke prejeli iz podjetja Oriflame na naslove, ki so jih pripisali ob glasovanju.