V Paradi plesa. Gaj Žmavc & Katjuša Premk & Maniek & Sandy

Katjuša Premk in Gaj Žmavc v Paradi plesa. (Foto: Marija K. Orašanin)

V Paradi plesa, edini oddaji o plesu na slovenskih televizijah, vam predstavljam baletnega plesalca Gaja Žmavca. Član baletnega ansambla mariborskega baleta je lani navdušil z vlogo Smrti v baletu Edwarda Cluga Peer Gynt. Gaj seveda razmišlja o marsičem, tudi o lastnih koreografijah. V oddajo je prinesel tudi predmet, ki ga spremlja, kamorkoli gre.

… Gaj Žmavc …
Katjuša Premk je plesalka skupine Artifex, ki poučuje tudi na domačem terenu v plesnem klubu NLP v Litiji. Z Žigo Mlakarjem sta lani postala svetovna prvaka v hip-hop parih. Zaupala vam bo o načrtih, da razširi plesna krila v svet. Prinesla je tudi majhen predmet, ki ji veliko pomeni.
… Katjuša Premk …
V Plesnem klubu Artifex se veliko dogaja in eno od plesnih delavnic sta zasedla znana ter mednarodno uveljavljena hiphoperja s Poljske Maniek in Sandy. Naša ekipa si je ogledala precej intenziven trening te plešoče dvojice.
… selfi na delavnici Manieka in Sandy v prostorih Artifex kluba …
Oddajo Parada plesa si lahko premierno ogledate danes zvečer ob 22.00 na TV3 ter v dveh ponovitvah. V soboto, 27. 2., ob 11.30 in v torek, 1. 3., ob 10.30. Parada plesa, ker je dan s plesom odličen dan!
Oddajo Parada plesa smo posneli v ambientu Maxi kluba v Ljubljani. (Foto: Marija K. Orašanin)
View Gallery 5 Photos