Naj vaši lasje zasijejo. Privoščite jim prestižno nego in razvajanje

Sabina Remar med razvajanjem v lepotnem salonu Viki’s Place.

Lepotni salon Viki’s Place in Kerastase, na najimenitnejših blagovnih znamk lasne nege na tržišču, sta organizirala lepotno razvajanje in tiskovno konferenco, kjer je ekipa podjetja L’Oréal, katerega del je tudi prestižna blagovna znamka Kerastase, predstavila revolucionarno molekularno tehnologijo izdelka Elixir Ultime.

Mirela Korač, Viki Leški in Sabina Remar.
Lastnica lepotnega salona Viki Leški, ki s svojo ekipo že vrsto let skrbi za popoln videz mnogih znanih Slovencev, je na dogodek poleg novinarjev povabila tudi svoje redne stranke, ki so javnosti zelo dobro znane, saj pogosto krasijo modne piste in naslovnice slovenskih revij: Sabino Remar, Karin Škufca, Mirelo Korač in druge.
Viki Leški in Barbra Drnač.
Dogodek je povezovala vedno nasmejana Barbra Drnač, revolucionarno Kerastase tehnologijo pa ji je pomagala predstaviti predstavnica podjetja L’Oréal Marija Huha, ki je zadolžena za razvoj prestižnih frizerskih salonov v regiji. Po priporočilih matičnega podjetja iz Pariza, Kerastase sodeluje samo z najboljšimi frizerskimi saloni – kot enega takih so izbrali tudi Ljubljančanom zelo dobro znani salon Viki’s Place, ki nam je predstavil novost – njihove stranke bodo po novem deležne še posebne ugodnosti, saj jim je od začetka tega leta na voljo popolnoma individualna obravnava v ločenem Kerastase prostoru, kjer bodo lahko v popolni zasebnosti sproščeno uživale ob razvajanju vrhunske ekipe Viki’s place.
Viki Leški, Sabina Remar in Maria Hoha (L’Oréal) (Foto: Katja Kodba).
Na dogodku so preizkusili revolucionarno Kerastase tehnologijo na laseh znane slovenske manekenke in nekdanje miss Universe Sabine Remar, ki je pred kratim postala blondinka. Njeni lasje so bili po uporabi Kerastase tehnologije kot prerojeni. Druženje so popestrile izbrane zdrave dobrote podjetja Ajdovo zrno, ob katerih je bilo že tako prijetno druženje še prijetnejše.

View Gallery 4 Photos