Najbolj mavrični plesni ustvarjalec & ustvarjalka

Please select a featured image for your post

Pokrovitelj aktualnega glasovanja je dizajnerska trgovina Kamena duga iz Hrvaške, ki s svojo ponudbo navdušuje vse, ki prisegate na atraktivne modne dodatke, posebno oblikovan nakit, šale, pareje, ogrinjala. Petim glasovalkam oziroma glasovalcem podarjajo atraktivne uhane, ki bodo odličen dodatek k vaši spomladansko-poletni garderobi.

Plesni ustvarjalci oziroma ustvarjalke, med katerimi lahko izberete vašega zmagovalca oz. zmagovalko, pa so: Žužana Bartha, Nik Kardum & Kaja Rihar, Tara Todič, Masha & Giancarlo Johansson, Luka Žiher, Jerca Klinar, Zala Erznožnik Podreka, Tijuana Križman Hudernik, Petar Đorčevski & Tjaša Kmetec in Lukas Zuschlag. Zmagovalec oz. zmagovalka bo poleg uhanov prejel/-a še prstan in zapestnico Kamena duga. Glasujete lahko do ponedeljka, 16. maja, do 18.00.

In kdo si je priplesal paket Bouquet of flowers, v katerem sta kremni gel za prhanje in mleko za telo. Kozmetika Afrodita bo razveselila naslednje izžrebance: Nataša Turšič, Danica Kardum, Matjaž Florijanc Lukan, Helena Golobič in Mojca Podržaj. Zmagovalka prejšnjega glasovanja pa je Silvestra Perčič, šefica Kazine, ki je s plesalci in koreografi v zadnjih desetih letih stopila na najvišje stopničke kar 335-krat. Prejela bo dva kompleta Bouquet of flowers. Čestitamo zmagovalki in vsem prejemnikom nagrad, ki bodo le-te prejeli po pošti na naslove, ki so jih pripisali ob glasovanju.