Najbolj koktajl plesalec & plesalka

Please select a featured image for your post

Vabljeni h glasovanju, v katerem vam založba Mladinska knjiga podarja knjigo Tako mladi, kot se počutite. Knjiga temelji na najnovejših študijah in pogovorih z vodilnimi zdravniki in specialisti ter predstavlja telesne, duševne in čustvene vidike zrelih let in kaže, kaj lahko pričakujete pa tudi kaj lahko sami naredite glede tega.

Nagradili bomo pet srečnežev, ki bodo izbrali med naslednjimi predlogi plesalcev in plesalk: Barbara Potokar, Rosana Hribar & Gregor Luštek, Anka Rener Kremžar, Kim Kern & Maša & Jana Repovž, Klara Drnovšek Solina, Tanja Vojnović, Patricija Crnkovič in Dejan Zečevič & Aleš Ivanuša. Zmagovalec bo prejel poleg knjige Tako mladi, kot se počutite še knjigo receptov Koktajli. Glasujete lahko do ponedeljka, 16. marca 2015, do 18.00.

Pet srečnežev prejšnjega glasovanja, ki bodo prejeli atraktivno torbo podjetja Veronarte iz Maribora, pa je: Sara Abrahamsberg, Stanka Binder, Martina Gojkošek, Melita Žerjav in Leana Dugi. Zmagovalka z najatraktivnejšo plesno obleko državnega prvenstva v standardnih plesih je Jasna Potočar, ki bo poleg torbe Dance prejela še bon v vrednosti 30 evrov in si bo lahko izbrala nekaj lepega v trgovini Veronarte v Mariboru. Čestitamo vsem prejemnikom nagrad, ki jih bodo prejeli po pošti na naslov, ki so ga dopisali ob glasovanju.