Najbolj Jessica plesni ustvarjalec & ustvarjalka

Please select a featured image for your post

Glasovanje za najbolj Jessica plesnega ustvarjalca oziroma ustvarjalko vam lahko prinese enega od petih lakov za nohte, ki ga podarja podjetje Bizjan&Co, ekskluzivni zastopnik blagovne znamke Jessica. V teh poletnih dneh vas bo navdušila pestra barvna paleta lakov za nohte, ki so posebni tudi zato, ker je njihova obstojnost do 14 dni. So okolju prijazni in edini, ki res skrbijo za naravno nego nohtov.

Predlagani plesni ustvarjalci pa so: Jasna Potočar, Ines Golobič & Deja Petrović Kuclar, Mitja Kuralt, Lucija Velkavrh, Larisa Tanšek, Zala Tomažič, Kvartet baletne šole Stevens, Gaj Žmavc & Tetiana Svetlična. Zmagovalka oziroma zmagovalec bo prejel tri atraktivne barvne odtenke laka za nohte Jessica in medaljon Parada plesa, ki ga je izdelala oblikovalka Dragica Herga & Pegasta mavrica. Glasujete lahko do ponedeljka, 8. 8. 2016, do 18.00

Poglejmo prejemnike nagrad prejšnjega glasovanja. Štiri prejemnice parfuma Myspirit, ki je nastal v združenju idej podjetja Myspirit in slovenske pevke Rebeke Dremelj, so: Violeta Gomboc, Urška Orlič, Natalija Ribič in Neža Tovšak. Zmagovalca glasovanja za najbolj spiritualnega plesnega ustvarjalca pa sta Tiara Šahelr in Žan Reštigorac. Tiara in Žan sta odplesala naslovni vlogi v baletu Lepotica in Zver koreografinje Maje Verčko ter se izkazala kot zrela interpreta. Prejela bosta mleko za telo in gel za tuširanje ter parfum Myspirit by Rebeka. Čestitamo zmagovalcema in vsem nagrajencem, ki bodo darila prejeli na poštni naslov, ki so ga dopisali ob glasovanju.