Najbolj entuziastični plesni ustvarjalec

Please select a featured image for your post

Vabimo vas k novemu glasovanju, s katerim si boste priplesali atraktivni lak za nohte, imenovan Enthusiasm, blagovne znamke Jessana podjetja Bizjan&Co, ki ekskluzivno zastopa ameriško blagovno znamko Jessica. Glasujte za Najbolj entuziastičnega plesnega ustvarjalca oziroma ustvarjalko in pet glasovalcev bo prejelo lak za nohte.

Predlagani so: Tjaša Novak & Bojan Lazareski, Vita Vybihal, Volodimir Nielienson & Naja Dolenc, Mojca Majcen, Staša Tušar, Brin Hlade & Tosia Robar Žerak in Nik Rajšek (Foto: Marko Mesec, Državc 2015, RTVSLO, Tone Stojko). Zmagovalka oziroma zmagovalec glasovanja bo poleg barve Enthusiasm prejel oziroma prejel še lak za nohte v barvi Memorable in Revealing. Glasujete lahko do ponedeljka, 20. julija 2015, do 18.00.

Nagrajenci prejšnjega glasovanja, ki bodo prejeli atraktivno brisačo za na plažo, ki jo podarja Zavarovalnica Triglav, pa so: Anja Osmak, Kočevje; Nataša Meh, Ljubljana; Mateja Tomišič, Koper; Karin Lesar, Ljubljana in Ališa Kasjak Gutman; Maribor. Izglasovali ste najbolj junijsko plesno ustvarjalko, in sicer plesalko Vanjo Kolanovič, ki je odlično izvedla nastop na letošnjem Korpusu s točko Zapri oči in poglej pod mentorskim vodstvom Dalande Diallo. Poleg brisače bo prejela še dve kapici s šiltom. Čestitamo vsem nagrajencem in zmagovalki, ki bodo nagrado prejeli po pošti na naslove, ki so jih pripisali ob glasovanju.