Najbolj dvorni plesni ustvarjalec/ustvarjalka

Please select a featured image for your post

Vabljeni h glasovanju, v katerem si lahko priplešete paket, ki ga podarja sponzor, in sicer Dvorec Trebnik. Šest srečnežev bo prejelo darilni paket izjemnih izdelkov. Dvorec Trebnik vam nudi široko ponudbo naravnih proizvodov in zanimivih doživetij. Na Dvorcu Trebnik se dnevno razvijajo novosti, ki so vedno bolj privlačne in zanimive. Blagovna znamka Dvorec Trebnik ima namreč pod svojim okriljem kar nekaj linij proizvodov naravnega in slovenskega izvora. Tako lahko vsi, ki prisegate na naravne proizvode, zadovoljite svoje potrebe po naravni kozmetiki, naravnih izdelkih za dom in naravnih prehrambnih dobrotah.

Glasujete lahko za naslednje plesne predloge: Jana Menger & Maša Kagao Knez, Milan Tomašik, Kim Germ & Mkreativa, Jure Bergant & Anja Pritekelj, Veronika Valdes & Lada Petrovski Ternovšek, Svetlana Cigoj, Jernej Kozan, Nika Kljun & hiphop sekcija Bolera in EZtwins.
Glasovanje poteka do 1. februarja 2016 do 18.00.

Poglejmo zmagovalce glasovanja, v katerem ste izbrali slovenske plesalce, plesalke, koreografe, koreografinje, plesne pare, predstave, koreografije, plesne dogodke, bodoče plesne zvezde in tiste, ki ustvarjajo na tujem, vsi pa so zaznamovali letnico 2015. Za naj plesalca ste izbrali Jana Ravnika, naj plesalka je postala Patricija Crnkovič, naj plesni par pa Anja Cizel in Bojan Staniša.

Naj koreografinja je Mojca Ussar, naj predstava oziroma naj koreografija pa The Box koreografa in plesalca Mitje Obeda.

Naj plesni dogodek je predstava Nič več solo koreografa Matjaža Fariča, naj bodoča plesna zvezda Špela Jezovšek in Anže Škrube kot naj plesni ustvarjalec v tujini. Zmagovalci v posameznih kategorijah se bodo okrasili z nakitom Parade plesa, ki ga je izdelala Dragica Herga s svojo Pegasto mavrico. Pet glasovalcev, ki so si priplesali medaljon Parade plesa, pa je: Vanja Juvan, Gorazd Bornšek, Katarina Frbežar, Iris Tomc in Anja Žepič. Čestitamo vsem prejemnikom nagrad in zmagovalcem, ki bodo prejeli nagrade po pošti na naslov, ki so ga pripisali ob glasovanju.