Parada plesa. EZtwins in zmagovalec šova Slovenija ima talent Jernej Kozan

Žiga Jurečič, Jernej Kozan in Enej Jurečič so pripravljeni. (Foto: Marija K. Orašanin)

V Paradi plesa, edini oddaji o plesu na slovenskih televizijah, vas vabim k ogledu pogovora s tremi plesnimi ustvarjalci, ki ta trenutek zaznamujejo slovensko in mednarodno plesno sceno. Dvojčka Enej in Žiga Jurečič sta po odhodu iz skupine Maestro začela delovati pod lastno plesno blagovno znamko EZtwins ter navdušujeta na plesnih delavnicah doma in po svetu. Decembra sta se vrnila iz hiphop plesne meke Los Angelesa, kjer sta okusila, kaj pomeni plesati in se učiti tam, kjer je konkurenca najhujša.

Žiga in Enej Jurečič delujeta kot EZtwins.
Zmagovalec šova Slovenija ima talent Jernej Kozan pa je poskrbel, da je v tem šovu končno zmagal ples. Razložil vam bo, kako je oblikoval zmagovalno popping koreografijo, kako se mu je življenje po zmagi spremenilo, kam bo investiral evre, ki jih je dobil za zmago na talentih.
Jernej Kozan vam bo zaupal vse o pripravah na šov Slovenija ima talent.
Oddajo Parada plesa si lahko premierno ogledate danes zvečer ob 22.00 na TV3 Medias. Ponovitvi pa vas čakata v soboto, 16. 1., ob 11.30 in v torek, 19. 1., ob 10.30 na TV3 Medias. Parada plesa, ker je dan s plesom odličen dan.
Oddajo Parada plesa smo posneli v ambientu Maxi kluba v Ljubljani. (Foto: Marija K. Orašanin)
View Gallery 4 Photos