Najbolj čudežni plesni ustvarjalec/ustvarjalka

Please select a featured image for your post

V aktualnem glasovanju vam podarjamo Čudežne testenine, ki so 100-odstotno naravne in zdrave, brez ogljikovih hidratov, skoraj brez kalorij, brez glutena, brez maščob, brez holesterola. Z zamenjavo le enega obroka dnevno s Čudežnimi testeninami boste dvignili potreben vnos vlaknin in dramatično znižali skupni vnos kalorij. Tudi do 2000 kalorij manj na teden!  Čudežne testenine so popolnoma naraven proizvod, narejen iz korenine znane azijske rastline Amorphophalluskonjac, katere zdravilne učinke poznajo na Japonskem in Kitajskem že več kot 2000 let. Čudežne testenine so popolnoma brez okusa. Zaradi svoje transparentne sestave vsrkajo okuse in arome omak ter živil, s katerimi jih pripravite. Končno si lahko privoščite okusen, a hkrati zdrav obrok. Hitro in preprosto. Vse podrobne informacije pa najdete na spletni strani http://cudeznetestenine.si/
Po dva izdelka Čudežnih testenin bo prejelo pet srečnežev, ki bodo glasovali za naslednje plesne ustvarjalce in ustvarjalke: Syliva Valentine & Raqs Roshni, Žiga Mlakar & Katjuša Premk, Aleš Ivanuša, Generic Crew, pionirska formacija Bolero, Petar Đorčevski & Kristina Aleksova, Petra Škofic Damjan & plesalci Britanske šole in Alena Medič & Tomaž Golub.

Zmagovalec oziroma zmagovalka glasovanja pa prejme šest izdelkov Čudežnih testenin in še atraktivno majico. Glasujete lahko do ponedeljka, 23. 11. 2015, do 18.00.

Poglejmo še prejemnike nagrad prejšnjega glasovanja. Pet srečnic in en srečnež, ki si je priplesalo nakit Lep je dan oblikovalke Jane Koteske in izdelovalke Dragice Herga, je: Teja Starec, Lucija Podlesnik, Katarina Dovžan, Iris Breganski, Silva Heric in Borut Dubrovič. Zmagovalka zadnjega glasovanja pa je po vašem izboru Lara Lavrič, mažoreta KUD Godba Kočevje in OK Založbe Kočevje, ki si je na evropskem prvenstvu v Lignanu v Italiji priplesala 2. mesto v kategoriji Showtwrl solo junior v koreografiji Žive Laterner in Klavdije Križ Potisk. Postala je najbolj roza plesna ustvarjalka, ki si je poleg medaljona Lep je dan priplesala še uhane Parada plesa. Čestitamo vsem prejemnikom nagrad in zmagovalki,  ki bodo prejeli nagrado po pošti na naslov, ki so ga pripisali ob glasovanju.