Parada plesa: Rok Cerkvenik & Varja Vitorovič ter Patricija & Neli Crnkovič

Neli in Patricija Crnkovič ter Varja Vitorovič in Rok Cerkvenik v Paradi plesa. (Foto: M. Orašanin)

V Paradi plesa, edini oddaji o plesu na slovenskih televizijah, vam predstavljamo salsa par Roka Cerkvenika in Varjo Vitorovič, ki sta pri nas prva in edina profesionalca, ki se ukvarjata s salso in njenimi zvrstmi. Seveda bosta razložila, zakaj sta prva in edina in zakaj sta si pridobila certifikat NPK (nacionalna poklicna kvalifikacija). Izvedeli boste tudi, ali slovenska salsa scena diha kot eno in kakšen stil plešemo Slovenci in Slovenke. Seveda sta v oddajo prinesla tudi svoj predmet, ki ju označuje. Varja je prinesla Milčka, hm, ne boste izvedeli, kdo je to, če ne boste pogledali oddaje, Rok pa modno in uporabno kreacijo.

Varja Vitorovič in Rok Cerkvenik, prvi profesionalni par slovenske salsa scene.
V drugem delu oddaje pa vas čakata plešoči sestri Crnkovič. Patricija je kot starejša začela plesati prva, Neli pa ji je sledila.  Na parketu nista konkurenca, saj je Neli še mladinka, Patricija pa članica, ki pa ima ambicije, da odpleše po nova plesna znanja v tujino. Odločitev ne bo lahka, se ji pa že zelo približuje, saj je letošnja maturantka tako na gimnaziji kot na ljubljanskem baletnem konservatoriju. Tudi Neli in Patricija vam bosta razkrili, kaj sta njuna ljuba predmeta, brez katerih ne gresta nikoli na nastop.
Sestri Neli in Patricija Crnkovič plešeta moderne tekmovalne plese in balet.
Oddajo si lahko premierno ogledate danes zvečer ob 22.00 na TV3 Medias in v dveh ponovitvah. V soboto, 4. 11., ob 11.30 in v torek, 7. 11., ob 10.30 na TV3 Medias. Parada plesa, vsak drugi torek zvečer, ker je dan s plesom odličen dan!
Oddajo Parada plesa smo posneli v ambientu Maxi kluba v Ljubljani. (Foto: Marija K. Orašanin)
View Gallery 4 Photos