Najbolj Čarman plesna ustvarjalka/ustvarjalec

Please select a featured image for your post

Vabljeni k našemu novemu glasovanju, v katerem si lahko priplešete štiri športne majice, ki jih je ekskluzivno za Parado plesa izdelalo slovensko podjetje Čarman šport iz Škofje Loke.

Plesni ustvarjalci in ustvarjalke, za katere lahko glasujete, so: Jernej Bizjak, Katja Čuk, Arnika Matko Juvančič, Assija Sultanova, Nina Bačani, Kaja Lin Jagodič Avguštin in Tina Valentan.
Zmagovalec glasovanja bo poleg majice prejel še trak za glavo in nahrbtnik podjetja Čarmanšport, ki se nahaja na Kidričevi cesti 68 v Škofji Loki. Glasujete lahko do ponedeljka, 10. 10. 2016, do 18.00

Prejemniki nagrad prejšnjega glasovanja, ki jim švedsko kozmetično podjetje Oriflame podarja Milk & Honey Gold gladilni piling, pa so: Tina Kosi, Branka Lamovšek, Nina Pevec, Danica Kardum in Marija Kozamernik, Andraž Prokofjev pa je srečnež, ki bo prejel dezodorant North for Men. Zmagovalca glasovanja sta Ilija Dobrev in Ana Mesec, plesni par, ki je zasedel odlično 12. mesto med 85 pari v kombinaciji med starejšimi mladinci na jubilejnem odprtem prvenstvu Nemčije ali na kratko GOC. Prejela bosta set izdelkov Swedish Spa kozmetike Oriflame. Čestitamo zmagovalcema in prejemnikom nagrad, ki bodo izdelke prejeli po pošti na naslove, ki ste jih dopisali ob glasovanju. Izdelke vam bo poslalo podjetje Oriflame.