Naj skupina

Please select a featured image for your post

Vabimo vas, da sodelujete v našem glasovanju in si priplešete atraktivno nagrado, in sicer atraktivno ročno uro, ki vam jo bo podarilo Urarstvo Lečnik. Izbirajte med Maestrom ali Bolerom.
Maestro je skupina, ki navdušuje z izjemnimi koreografijami in natančno plesno izvedbo. Koreograf in vodja skupine Anže Škrube se je iz neukrotljivega plesnega dečka, navdušenca nad stepom in jazzom razvil v zrelega koreografa in plesalca hip hopa. Na letošnjem državnem prvenstvu je s člansko formacijo zmagal, odlično pa mu kaže tudi v televizijski oddaji Slovenija ima talent.
Koreografinja in plesalka Nika Kljun je Anžetova konkurentka. S svojim hip hop stilom in Bolerovci je na letošnjem državnem prvenstvu pristala na drugem mestu med člani formacije, v ostalih kategorijah pa pobrala skoraj vsa prva mesta. Tudi Nika je v mladosti plesala šov, jazz in športne plese, a jo je hip hop tako prevzel, da je danes to edini stil, ki ji je pisan na kožo.
Vabimo vas, da izberete med skupinama Maestro ali Bolero. Tokrat bo Urarstvo Lečnik štirim izžrebancem podarilo atraktivno ročno uro iz svoje bogate ponudbe. Urarstvo Lečnik, ki ima prostore v slikovitem starem mestnem jedru Ljubljane, na Starem trgu 14, se lahko pohvali z dolgo in bogato tradicijo. Urarstvo deluje že skoraj sto let, na današnji lokaciji, na Starem trgu, pa stoji skoraj petdeset let. Do leta 1990 je bilo znano predvsem po kakovostnem in strokovnem servisu, danes pa lahko v njem dobite ure za vse generacije. Za najmlajše so najprimernejše tiste z blagovno znamko Gul, za najstnike in mlade po srcu Storm, Axcent, Fossil, DKNY, Diesel, Esprit, Emporio Armani in Cerruti, za urarske sladokusce Certina, Zodiac in Eterna, za športne navdušence pa Festina in Adidas.
Za tiste, ki zjutraj nikakor ne morete vstati, imajo veliko izbiro budilk, ki jih poleg uporabnosti odlikuje tudi moden videz. Urarstvo Lečnik še vedno zagotavlja tudi vrhunski servis vseh vrst ur.
Imate doma morda uro, ki jo kot družinsko dragocenost hranite že več rodov? Prinesite jo, da bo spet zablestela kot nekoč in znova skrbno odštevala čas. Poleg zahtevnejših popravil žepnih, ročnih in stenskih ur ter budilk menjajo tudi baterije (vodotesne ure po menjavi baterij znova zatesnijo) in pasove za ure. Če kakšne ure ni mogoče popraviti, strokovno svetujejo pri nakupu nove. Če si želite, da bi vam kakšna obletnica, rojstni dan ali drug slavnostni dogodek ostal v posebnem spominu, vam v Urarstvu Lečnik uro tudi gravirajo.
Ure so že dolgo naše zveste spremljevalke, vendar se je njihova vloga v zadnjem času precej spremenila. Danes ne kažejo le točnega časa, ampak so lahko tudi lep nakit, ki sledi svetovnim modnim smernicam in odseva podobo časa. .
Za vse dodatne informacije so vam na voljo na spletni strani www.urarna.si ali po telefonu 01/425 51 12, še bolj pa bodo veseli vašega obiska, saj vam bodo pomagali z nasvetom pri izbiri ročne ali stenske ure, budilke ali kakšne odštekane ure.
Naj se za vas čas nikoli ne ustavi!
Vabljeni, da glasujete od 26.maja od 12.00 do 11. junija 2010 do 12.00.

Objavljamo še nagrajence iz prejšnjega glasovanja, ki so za naj plesalko izglasovali Mašo Marinšek iz PŠ Urška. Maši, čestitamo enako kot prejemnikom brezplačnega obiska kavitacije, ki ga podarja kozmetični in frizerski salon Alexhairbodyline. Nagrajenci so:
Tina Mežnar, Jože Godec, Marko Pavlin, Jelka Lindič in Alenka Žakelj.
Nagrajenci bodo bon prejeli po pošti.