V plesu z Ukrajinko Anno bo Damir užival do konca življenja

Damir prihaja iz Rogaške Slatine, Anna pa se je k nam preselila pred tremi leti, pri petnajstih.

Enaindvajsetletni Damir Halužan je plesalec latinskoameriških plesov in z osemnajstletno Anno Mashchyts pleše že dobro leto dni. Pet mesecev pa sta par tudi izven plesnega parketa. Zaljubljena drug v drugega, zaljubljena v ples sta tik pred odhodom v angleško plesno meko Blackpool sedla na fotelj oddaje Parada plesa. V Blackpoolu imata visoke, a tihe cilje, saj se zavedata, da je konkurenca precejšnja. Zanesljivo se vzpenjata tudi po mednarodni plesni lestvici, na kateri sta trenutno devetinšestdeseta v latinskoameriških plesih. Standardnih plesov pa tako ali tako ne plešeta več.

Cilji v Blackpoolu so visoki, a tihi, polfinale, finale …
Živita v Ljubljani, trenirata pa pod okriljem plesnega kluba Fredi, a registrirana sta kot člana plesnega kluba Rolly. Menda obeh šefov plesnih klubov to ne moti, dokler je uspeh na vidiku. No, bomo videli, kakšen bo nadaljnji razplet.
Damir in Anna sta dvakratni par; na parketu in v privatnem življenju.
Na snemanje oddaje sta prinesla tudi vsak svoj predmet poželenja, s katerima sta priznala, da sta malo vraževerna. Anja, tako jo namreč kličejo plesni kolegi, je precej odločno dekle, Damir pa natančen, delaven, zabaven in z odličnim smislom za humor. Če je res tako, pa si oglejte v oddaji Parada plesa v naslednjih terminih:
TV Paprika: TOREK, 25.5. OB 20.30, PONOVITVE: SREDA, 26.5. OB 20.00, SOBOTA, 29.5. IN NEDELJA, 30.5. OB 20.00
INFO TV: TOREK, 25.5. ob 21.00, PONOVITVE: SREDA, 26.5. ob 19.30, PETEK, 28.5. ob 20.30, SOBOTA, 29.5. ob 17.30, NEDELJA, 30.5. OB 14.00
Oddajo smo posneli v ambientu Arcadia Lightwear na Tržaški 222 v Ljubljani.
Ekipi Parade plesa se je na snemanju pridružila vizažistka Barbara Majič.
View Gallery 5 Photos