Naj orient predstava

Please select a featured image for your post

Vabimo vas, da sodelujete v našem glasovanju in si priplešete atraktivno nagrado. Ukvarjanje z orientalskim plesom je pri nas zelo popularno. V zadnjem času sta nastali dve veliki samostojni plesni produkciji, v katerih imajo glavno besedo različne variacije tega plesnega stila. Prva je BellyDance Unveiled koreografinje Mance Pavli, ki razkriva klasične in moderne stilizacije orientalskega plesa, ki črpajo iz zaklada starodavne plesne oblike, nastale pod vplivom indijske, bližnjevzhodne, evropske in konec koncev tudi ameriške kulture. Druga pa Kundalini, ki je nastala z združenimi močmi plesalk KOUD Bayani, PD Salam Ghazeea in KUD Moonsun.

Vabimo vas, da se odločite za vam bolj všečno predstavo in si priplešete super nagrade, ki vam jih podarja MELVITA, vodilna francoska blagovna znamka naravne in organske kozmetike. Pet srečnežev bo prejelo enega od naslednjih vrhunskih izdelkov za nego telesa: posebno nežno kremo za stopala, 150 ml (ki blaži, osvežuje, sprošča in mehča utrujena, vroča stopala), dezodorant s kroglico, 50 ml (ki preprečuje neprijeten vonj in ne vsebuje aluminijevega klorohidrata) ali organsko arganovo olje, 50 ml (ki obnavlja, mehča, ščiti, hrani in poživlja suho, krhko kožo). MELVITA je ena od treh francoskih vrhunskih blagovnih znamk, katere glavni dobavitelj in distributer je podjetje Stillmark d.o.o. Poleg MELVITE podjetje zastopa tudi prestižno blagovno znamko naravne kozmetike L’OCCITANE in edinstveno palačo svetovnih čajev – LE PALAIS DES THÉS.
V Sloveniji lahko obiščete dve MELVITINI trgovini, in sicer v Ljubljani na Starem trgu 18 in Mariboru v nakupovalnem središču Europark na Pobreški 18. Njihovo bogato ponudbo izdelkov pa si lahko ogledate tudi na www.melvita.si.
Glasujete lahko do 4.maja 2010 do 12.00.

Objavljamo še nagrajence iz prejšnjega glasovanja. To so Franc Novak iz Lukovice, ki je glasoval preko spletne strani www.pozareport.si., in Tanja Vinkovič iz Gorišnice, Suzana Zagoršek iz Maribora, Andrej Gregorič iz Cerknice in Niko Matjašič iz Ljutomera, ki so glasovali prek www.paradaplesa.si. Za najlepšo obleko letošnjega državnega prvenstva v latinskoameriških plesih ste od štirih predlogov izbrali obleko Nike Štefanič iz PK Samba. Čestitamo tako Niki kot nagrajencem, ki bodo prejeli bon za savnanje. Petim srečnežem je namreč podjetje Atriligo Potovanje iz Raven na Koroškem podarilo vstop v svet savn (finska savna, parna savna z aromaterapijo, biosavna s kromoterapijo, ledni vodnjak in počivališče) za dve osebi. Lahko boste potovali skozi harmonijo čutnega ugodja sredi neokrnjene narave Ribniškega Pohorja. V prenovljeni Sitarjevi domačiji se boste lahko sprostili, razvajali ter si nabrali novih moči. Več informacij lahko dobite na telefonski številki 02 821 821 5 ali 051 375 555 ali info@atriligo-potovanje.si.