Mišo Cigoja njegova punca zasačila v postelji z beograjskima dvojčicama

Miša Cigoj, na fotografiji z bivšo plesalko Anno Matus, vzbuja pozornost s seksualnim škandalom …

Po pisanju srbskega spletnega portal www.vestisrbija.com naj bi se plesalec Miša Cigoj pred nekaj dnevi v Beogradu zapletel v seksualni škandal.  Menda naj bi ga njegovo dekle, gre za ukrajinsko plesalko Olgo Bogdanovo, s katero sta v zvezi le nekaj mesecev in jo menda Miša neprestano vara z drugimi dekleti, ujelo v postelji s srbskima dvojčicama v nekem stanovanju v Beogradu.

… novico o njegovi vroči aferi z beograjskima dvojčicama pa je objavil srbski spletni portal www.vestisrbija.com.
Najbližja Miševa soseda babica Milica je povedala: ”Na hodniku je bil velik hrup in sem šla pogledat, kaj se dogaja. Videla sem Mišo, popolnoma golega, za njim pa je s škarjami v rokah teklo njegovo dekle. Ko ga je ujela, ga je vrgla na tla in kričala, da mu bo odstrigla “tisto stvar”. Ker sem srčni bolnik, sem se zelo ustrašila. Na srečo sta iz stanovanja pritekli dvojčici in dekletu iztrgali škarje iz rok.” Cigoj za omenjeni srbski portal ni želel dati izjave, sta bili pa zato dvojčici, gre za J. in M. Micić iz Beograda, zelo zgovorni. “Miša je deloval zelo prijetno in nobena od naju ni pomislila, da ima dekle. Povabil naju je v svoje stanovanje, da bi nama pokazal neke posebne masažne pilates vaje. Atmosfera nas je malo vzburila in kar naenkrat smo se znašli vsi trije v postelji. Niti v sanjah nisva pomislili, da se bo pojavila ta nora ženska in bo naredila takšno sceno.” Policija, ki je prišla na kraj dogodka, je izdala sporočilo, v katerem piše, da ni osnov za tožbo, bo pa par Miša Cigoj in Olga Bogdanova poslan k psihiatru na razgovor.
Z Ukrajinko Olgo Bogdanovo si Miša izmenjuje ljubezenska sporočila prek popularnega Facebooka.
Vest je bila pravzaprav presenečenje, še posebej zato, ker se nam je Miša nekajkrat javljal iz Moskve, kjer že nekaj časa trenira z novo plesalko. Ko smo ga prosili za komentar, nam je z nasmehom sporočil, da je to novico sprovociral nek njegov prijatelj na spletnem portalu, ki služi namenu, da se z izmišljenimi informacijami vzbudi pozornost.
Očitno Miša potrebuje tovrstno provokacijo, saj se na plesnem parketu že nekaj časa ni pojavil. Kot smo že povedali, trenira v Moskvi, o tem, da je njegova nova soplesalka Rusinja, pa seveda ni dvoma. Gre za Anno Gudyno, ki menda v svoji plesni zgodovini ni imela prevelike sreče s soplesalci. V partnerstvu z Mišo pa se nadeja novih odličnih rezultatov. Ampak slovenski plesni poznavalci so ob novici, da Miša že pleše z “novo Rusinjo”, samo zavzdihnili: “A že spet se zgodba ponavlja.” Miša je namreč v svoji karieri zamenjal že kar nekaj Rusinj, Moldavijk, Belorusinj. Očitno mu diši vzhodni temperament, godi pa mu tudi medijska pozornost.
Nova Miševa soplesalka prihaja iz Moskve, pri nas pa že padajo stave, koliko časa bo zdržala z njim.

 

View Gallery 4 Photos